onsdag 14. desember 2016

Glassplate til kjøkken

Klart, gjennomsiktig glass om du ønsker å få frem en malt vegg eller f. Lakkert glass i en farge du måtte ønske; Foliebelagt glass hvis du ønsker et . Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til.

Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye . Home-it beskyttelsesplate frostet glass 800x400mm. Beskyttelsesplate med innbydende mattert glassoverfl… kr 2400. Søkte på glassplate for å se om de hadde noe og fikk opp disse:.

Malm glassplater over kjøkkenbenk med godt resultat. Vi har fast lavpris på standard lagerført glass over kjøkkenbenk: stk. Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken, men i de senere år har det blitt mer . Høres ikke urimelig ut, vi betalte nylig litt over 70for en ren glassplate bak komfyrtoppen, ca 60x60.


Se hvilke fordeler en glassplate over din kjøkkenbenk gir deg.

Interiørglass, Eksteriørglass, kjøkkenglass, dekorativ glass m. Du har mulighet til å legge inn mål på opptil ulike glass. Glass til kjøkken, dusjløsninger, utendørs glassrekkverk, spesialløsninger m. AS har i over år levert glass og ulike glassmestertjenester til forbrukere, bedrifter og offentlige institusjoner. Glassplate over kjøkkenbenk får et hvilket som helst kjøkken til å se moderne ut. Det ser både lekkert og estetisk ut, og er samtidig enkelt å . Med egen dekor/motiv eller valg ut i fra vår katalog med over 8motiver. Herdet glassplate som er både praktisk og dekorativt.


Hjemlevering koster fra kr 8- per leveranse. Jeg leter etter en rimelig løsning for å beskytte veggen bak komfyren og vasken på kjøkkenet. Ser at Ikea har glassplater i herdet glass her: . Er det noen som har noe erfaring med glassplate på kjøkkenet som har noen tips om materialvalg, maling, fjerning av fliser, tilmåing, montering . Om du ønsker en mer personlig glassplate kan du finne et motiv du selv ønsker,. Slik så kjøkkenet ut før monteringen av Oksidé glassplate.


Vi leverer mye glass over kjøkkenbenk, og anbefaler utelukkende mm herdet glass. Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.