torsdag 22. desember 2016

Fleksibel levegg

Men det er ikke alltid man ønsker leveggen der. Da er det fint å ha vært forutseende nok til å ha bygd seg en fleksibel levegg. Det er nemlig ingen grunn til at leveggen skal være et permanent innslag på uteplassen. Fleksible levegger fra NORSOL er en enkel løsning på økt utekomfort. Kald trekk fra sidevind gjør gjerne at finværsdager ikke blir like behagelige.


Løsningen er levegger fra Norsol.

I stedet for å bygge en fast vegg som permanent stenger for utsyn, kan våre levegger enkelt trekkes inn når de ikke er i bruk. Fleksibel levegg bremser den kalde vinden på terrassen. Det blåser ofte kaldt ved det ene hjørnet på terrassen min. Derfor har jeg bygget en fleksibel vegg, som kan settes opp når vi har bruk for litt ly.


Veggen er laget av tre flettede levegger (1x 1cm), som jeg har satt sammen slik at hver modul kan . Fordelen med Scandic Markisers levegg på rull, er kombinasjonen mellom vindskjerming og solskjerming. Velg mellom horisontale eller vertikale levegger , der alt styres med fjernkontroll eller mobil! Levegg Sunset hvit Rett 180x1- Arnøy.

Beige skjermvegg i 2g polyester. Med ekstra stolpe kan flere vegger monteres etter hverandre. Tilgjengelig i butikker. Bruksverdien av terrassen øker og gir et lunt, trivelig uteareal som inspirerer til ro og gode opplevelser. Systemets fleksibilitet gjør at man uansett vindretning kan sitte i le for vinden.


Takhengt levegg skjermer for sol, vind og innsyn på balkonger og i nisjer. Velg selv når du vil være skjermet for sol, vind eller innsyn. Løse og fleksible levegger. Det finnes også levegger som er en variant av skjermbrett.


Disse består av tre vegger som er hengslet sammen, og kan plasseres etter behov. De er ikke spesielt egnet som skjerming for vin på den annen side sitter man sjelden ute på terrassen i stiv kuling. De kommer i mange dimensjoner, både rette og skrånet, i gråsort eller naturfarget.


Flere av disse kan monteres på egne stolper, som er en del av sortimentet. Det gir mulighet til fleksible løsninger og de kan også settes bort . En fleksibel levegg som trekkes ut av kassetten og festes i valgt posisjon. Innebygde fjærer strammer duken og kassetten sørger for full beskyttelse i innrullet posisjon. En vertikalmarkise som kan monteres både vannrett og loddrett.


Screen brukt som vindskjerming.

Alternativt her er en levegg av rotting som en skjermvegg tilsvarende den som er nevnt under på neste punkt, som er sammenleggbar og en mer fleksibel variant. En levegg som nesten er mer til pynt enn gir skjerming av stor grad eller mindre sol. Skal du imponere din kjære kan dette være det du er . Men når vinden blåser friskt eller du ønsker å sole deg uten innsyn, kan det være fint med en fleksibel løsning. Jabos uttrekkbare levegg i polyester er et perfekt produkt for deg som selv vil velge når du vil se eller synes. Den svarte leveggen skjules i en kassett når den ikke er i bruk, og når den dras ut, . Og disse finnes også i mange størrelser, noe som gjør dem til svært fleksible for bruk på uteplasser av ulik størrelse og utforming, legger hun til.


Modellen som er levert er en Pratic Nomo som er komplettert med faste glassvegger og Raso nedsenkbare levegger. I tillegg er det montert. Svalson er markedsleder på bevegelige glass og levegger.


Produktene tilbyr med sine. Ringfoss Australia kan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.