søndag 18. desember 2016

Fjernkontroll varmepumpe

Skru først av varmepumpen med fjernkontrollen. La den bli stående i åpen stilling. Ta tak i grovfilterene i nedre kant, løft forsiktig litt oppover før de trekkes det ned igjen og ut fra holderen. Skyll grundig i rent, . Noen har rotet bort fjernkontrollen til varmepumpa i hybelen og nå som det går mot vinter skulle jeg gjerne ha hatt denne.


Dette er en gammel panasonic luft-luft type R410A modell cs-e12bkp.

Som ikke virket med denne. Fjernkontrollen må være rettet mot innedelen for å fungere. Varmepumpen gir fra seg en pipelyd som bekreftelse på at signalet er mottatt. For å stille inn “MY COMFORT” bruker vi “MEMO”-knappen.


Passer til følgende modeller: MSZ-FH25VE MSZ-FH35VE MSZ- FH50VE. LAST NED HURTIGVEILEDNING FOR FJERNKONTROLL HER. Mitsubishi Electric Europe . Hus og Hjem - Hvitevare - Storhusholdning - Storkjøkken - Hage og Skog - Båt og Camping.

Panasonic fjernkontroll til varmepumpe. Du kan bytte ut nesten alle fjernkontroller med mobilen. Vi anbefaler at varmepumpen blir stående på samme temperatur hele døgnet da tester viser at nattesenking ikke bidrar til ytterligere besparelse av driftskostnader. Husk ved betjening av varmepumpen via fjernkontrollen så må denne rettes mot innedelen, og man skal alltid høre en en pipetone som bekrefter motatt endring.


Trekk ut bakdekslet på fjernkontrollen. Sett inn batterier type AAA eller R(kan brukes ~ år). Ny fjernkontroll passer til mange type varmepumper nye og gamle.


Kan sende vis kjøper betaler frakten. Slik får du optimal utnyttelse om du bruker varmepumpe som oppvarming. Installeres enkelt og gir deg mulighet til å styre varmepumpen via SMS.


Det er kun noen få funksjoner vi trenger å bruke på fjernkontrol- len. Disse blir beskrevet under. Når man trykker på en knapp på fjernkontrollen , så må fjernkontrollen være rettet mot innedelen, og man skal høre en pipelyd fra innedelen som bekreftelse på at signalet er mottatt. Når CZ-RWSCbrukes, er det mulig med trådløs kontroll for alle innendørsenhetene.


Når en separat mottager monteres i et annet rom, . Funksjonen kan slås av ved at man trykker inn knappen en gang til. Denne funksjonen brukes dersom man ønsker å styre temperaturen fra der hvor fjernkontrollen ligger. Dette kan være ønskelig dersom det er en stor avstand fra varmepumpe til der hvor man oppholder seg .

I feel -funksjonen” gjør at du slipper å justere varmepumpen når temperaturen i rommet stiger eller synker. I fjernkontrollen sitter det en sensor som registrerer temperaturen i rommet. Informasjonen fra sensoren blir sendt til varmepumpen som igjen justerer seg i forhold til innstilt temperatur.


Grunnen til at denne sensoren . Knappene som ikke er tilgjengelige på dette klimaanlegget, vil ikke beskrives under. Bruk av knapper som ikke er beskrevet vil ikke påvirke normalt bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.