onsdag 21. desember 2016

Dørmatte plast

Effektiv dørmatte med riflet overflate. Produsert i polypropen med bakside i lateks. Hos JYSK har vi et stort utvalg dørmatter til ute og innendørsbruk til lave priser. Se hele utvalget og kjøp på JYSK. Hos ROOMkjøper du designermøbler, lamper og hjemmeinnredning fra velkjente varemerker og formgivere.


Velkommen til vår store oversikt over Dørmatter.

Her finner du Plast Dørmatter som vi har samlet fra flere butikker på ett ste for å gjøre det enkelt for deg både å finne det du ønsker deg på nettet, og å spare penger på handelen. Astro turf dørmatte grå 40x70cm. Grov dørmatte med bust i grå plast med mål på 40x70cm. Vår normalpris kr 8-.


Avdelingsleder i Teppeabo, Per Erik Engh, forklarer til Klikk. For utendørs bruk råder Engh til å gå for en dørmatte i plast til som effektivt skraper av skitt og søle. Kjempestort utvalg til knallpriser og korte leveringstider!


Finnturf Steel grey Dørmatte er en dørmatte som er laget i dobbel armert plast.

Hollow Dørmatte er en populær dørmatte som er laget av naturgummi og ligger stødig på underlaget. Teppeabo - Praktisk dørmatte i plast til privat bruk, som effektivt skraper av skitt og søle. Matten er tett i bunden, noe som gjør at skitt og fukt blir liggende i matten og ikke kommer igjennom og skader und.


Teppeabo - På denne siden finner du vanlige dørmatter og matter som er beregnet til inngangspartier, både til privat bruk og til butikker, skoler og offentlige virksomheter, som trenger kraftigere matter. Gummimatter med kanter mot snø vann osv. Denne størrelsen er veldig fin som badematte eller dørmatte. Matte 60x8 Svea i granitt, fra Pappelina. Designet av Lina Rickardsson.


Pappelina-mattene veves med PVC- plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Det var jo flust av dem før, men har disse gått ut av produksjon? Tenkte disse var ideelle til å ha foran dokassa til kattene.


Var innom Skeidar, Bohus og Ikea, men den hadde bare litt mer moderne dørmatter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.