torsdag 8. desember 2016

Brannslokkesystemer

Brannslokkesystemer AS importerer, prosjekterer og monterer automatiske gasslokkeanlegg for marine og det landbaserte markedet i hele Norge. Jeg ønsker tilsendt informasjon om Novec 1230. Jeg ønsker tilsendt informasjon om Inergen.

Jeg ønsker tilsendt informasjon om Vesda tidligdeteksjon. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Brannslokkesystemer AS har besøksadresse Thorudveien 4 19Enebakk.


Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AS under . Automatisk brannbeskyttelse for alle typer kjøkken, restauranter og matindustri. Slokker branntilløp hurtig og effektivt slik at . Kontaktinformasjon for Brannslokkesystemer AS Enebakk, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Her finner du informasjon om ledelse og styret i Brannslokkesystemer AS.


Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Skum benyttes først og fremst til slokking av B-branner(brennbare væsker), men egenskapene til å fukte gjør skum også svært godt egnet for slokking av .

Bedriften Brannslokkesystemer As i Enebakk i Enebakk kommune driver innen bransjen uoppgitt. Brannslokkesystemer AS prosjekterer og monterer automatiske gasslokkeanlegg for marine og det landbaserte markedet i hele Norge. Sertifisert leverandør av brannslukkesystemer med Stat-X Aerosol brannslokkegass. Regnskapstall for BRANNSLOKKESYSTEMER AS(999157386) på EBedrift.


Brannslokkesystemer AS holder til på besøksadressen Bruseveien 1 19Flateby. Foretaket ble startet i 2012-10-og som et Aksjeselskap. Komponenter til gass-slokkesystemer : del 3: Krav og prøvingsmetoder for manuelle utløsere og . FirePro miljøvennlige brannslokkesystem bruker et patentert slokkemiddel (FPC) som er et resultat av intensiv og omfattende forskning og utvikling. Det var ikke automatisk aktivering av brannslokkesystemer i rom med høy brannrisiko.


Brannslokkesystemer As er et AS stiftet Oktober 20som driver innen engroshandel med maskiner og utstyr til handel, transport og tjenesteyting eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.