tirsdag 13. desember 2016

Biltema verktøyskap

Robust oppbevaringsvogn med skuffer med kulelager. Mål med hjul: 6x 4x 8mm. Transportabel verktøyvogn for garasje, verksted etc. Av epoksylakkert stålplate.


Kulelagrede skuffer med gummiert bunn.

Svingbare hjul Ø x mm. Produsert i blå epoksylakkert stålplate. Romslig vogn med lettrullende hjul og nedfellbart håndtak som gjør det enkelt å ta med seg verktøyene. Plass til alle typer verktøy. Den øvre skuffen er avtakbar . Biltemas miljøvennlige varehus.


Gigantvarehus åpner på Bryne.

Bil-orienterte varehus som Torshov . I den forbindelse kommer jeg til å kjøpe et verktøyskap , og står mellom to forskjellige;. Jeg ser jula og biltema selger dette, men hvordan er kvaliteten på disse ? Derfor vurderer jeg å kjøpe meg en verktøyvogn med verktøy. Oppbevaring av verktøy - vegg eller skuff? Skumm innlegg til verktøyvogn - Småprat innlegg 16.


Bufret Lignende Robust vogn med uttrekkbare og kulelagrede skuffer med antisklimatter. Har verktøyskap fra Licota som jeg handlet hos Sealey Norge. Dyrt verktøy som egentlig er biltema verktøy, tja . Har fått arvet rullende verktøyskap , men uten verktøy! Bare tull at biltema verktøy er dårlig kvalitet, så lenge man kjøper de dyreste . Hva med gruppekjøp på lite verktøyskap (med verktøy) da? På smartclub har de en relativt stor verktøyvogn , med store skuffer,.


De har ett greit verktøyskap på biltema. Her har du verktøyvogn :P.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.