fredag 16. desember 2016

Alternativ til fliser på bad

Fliser er populært på badet , men det finnes gode alternativer. Tapet, vinylbelegg, våtromsplater, . Hvis jeg var kjøper og ville ha fliser , ville jeg vel ønske å legge dem selv så jeg fikk det på min måte (og visste hva som var under), og da ville et bad uten fliser. I nyere tid har det kommet mange alternativer til de velkjente . Hei, har nett byggd selv og kunne aldri tenkt meg et bad uten fliser , Du sparer masse tid og litt penger på våtrommspanel.


Skal snart i gang med oppussing av badet og funderer på hva jeg skal bruke på gulvet.

Tips til deg som skal ha fliser på badet. Det finnes mange alternativer å velge mellom når det kommer til overflatene på badet. Tenker at det sikkert er noen her inne som har pusset opp bad og som.


Bilde av bad med alternativt gulvbelegg. Badet trenger ikke være heldekket med flis. Betong brukes vanligvis som underlag for membran og fliser. Er det noen som har erfaringer med alternativer til fliser , for eksempel skifer eller. Vi har skifer på et bad på hytta og er veldig fornøyd med det.


Det fint brukes på fliser og kan enkelt gi et helt nytt uttrykk til baderommet ditt.

Nina Holst som står bak. Det kan også være et alternativ å dekorere den. Skal du pusse opp badet og er usikker på hva du bør gjøre med gulv og vegger? Baderomspanel er et jevngodt alternativt til fliser på vegg så . Små fliser kan nemlig få et lite bad til å virke mindre. Våtromsvinyl er et trygt alternativ for gulv og vegg.


Her er tipsene til deg. Hørt om baderomspanel og baderomsmatter, alternativt frottéhåndkle på . INTERØR TIL BAD : Glatte, malte flater mot røft og rustikk gjøre rommet. Alternativt kan du kle inn for eksempel badekaret med finerplater før du dekker dem.


Velg en vegg, eller legg fliser fra gulvet og opp, som en brystning. Badet handler ikke bare om design, men også om velvære. Jeg skal totalrenovere et lite bad med dusj rett på gulv og vegg.


Dusjkabinett er dessverre ikke et alternativ pga. Oppussing av bad er noe av det dyreste man kan gjøre i boligen, men. Du kan nemlig få et fuktsikkert bad til 15.


Oppussing light kan være et rimelig alternativ til total renovering av badet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.