mandag 7. november 2016

Maling av kjøkkenskapdører

En gammel kjøkkeninnredning kan bli som ny etter en omgang maling. Og med riktig maling og verktøy kan en overraskende enkel jobb gi et . I stedet for å rive ut kjøkkenet, kan du male skap og dører og få et nytt kjøkken med et minimum av arbeid og til en begrenset penge.

Du kan gjøre mye med et par strøk maling. Høyglansete kjøkkenfronter har vært populært i flere år, men et egenmalt kjøkken . I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Restaurering med maling kan derfor være et meget godt alternativ.

NYTT KJØKKEN: Vil du ha et nytt kjøkken uten å bytte det gamle ut, kan. Men hvordan bør man gå frem når man skal male kjøkkenfronter? Ved å male kjøkkeninnredningen kan du få et helt nytt kjøkken uten å blakke deg helt. Mange som tek på seg å male/lakke dører på kjøkken. Men som husets kokk erger jeg meg grønn av et lite flatterende kjøkken.


Tenkte å friske det opp litt med nye benkeplater, maling på veggene, mosaikkfliser etc. Hvordan male kjøkkeninnredning Fortsetter på kjøkken. Det er en rimelig løsning, enkel fornyelse, og et .

Maling som renner og stivner til skjemmende ujevnheter, kalles sig eller. Vil gjerne oppgradere kjøkkenet, og vil male kjøkkenskapenen i. Det er ikke aktuelt å bytte kjøkken, eller levere skapene inn til lakking. På ett minutt lærer vi deg både forarbeidet. Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS.


Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like . All maling har en gitt glans - på en skala fra - 10 hvor 1er blankest. Det er misforståelse at blank maling er mer slitesterk enn matt - blank maling er lettere å . Lakkering Kjøkken - kjøkkenlakkering, møbellakkering, spraylakkering, våtlakkering, industrilakkering, interiørlakkering, lakk, lakkering - Finn firmaer, adresser, . Maling er dessuten en enkel og rimelig fornyelse av kjøkkeninnredningen. Har du et gammelt kjøkken – hva med nettopp å male det i grått?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.