tirsdag 1. november 2016

Laminat over kjøkkenbenk

Laminat eller glass, mulighetene er mange når du skal velge sputsone. Jeg er i ferd med å pusse opp kjøkkenet, og tenker å legge laminat på veggen mellom benkeskapene og overskapene. Vi pusser opp kjøkkenet og lurer på å bruke laminatgulv over kjøkkenbenken.

Er det noen som har erfaringer med dette? Elkjøp, som hvert år selger over 0benkeplater i Norden. På plater av tre, laminat, avonite, og til og med kvarts, bør du være.


Det er fort gjort å glemme seg og dra en varm kjele rett av og ned på kjøkkenbenken.

Støtter at herdet glass er råtøft over kjøkkenbenken. Kan man ha gips over alt eller er det vanskelig å henge overskap på? De som tror dette er som et vanlig laminatgulv tar så skammelig feil.


Og derfor er det perfekt å ha over kjøkkenbenken:-))). Alloc kitchen wall cement allover satin finish slett. BerryAlloc Kitchen Wall kolleksjonen er laget av holdbar kompaktlaminat og tåler varme, vann og direkte . LEI: Du trenger ikke kjøpe nytt om du er lei laminatbenkeplaten din. Laminatbelegg er ett av de mange materialene som kan være aktuelle om du skal legge gulv på kjøkkenet.


Hos HTH finner du et stort utvalg benkeplater i flere ulike materialer.

Veldig mange velger fliser på veggen mellom over- og underskap. Vinduer over kjøkkenbenken Jeg likte veldig godt denne løsningen med flere vinduer ved siden av hverandre over kjøkkenbenken,. Skal du fliselegge både gulv og vegg, begynner du med å finne midtlinjen på gulvet.


Det gjør du ved å finne midten på både lengde og bredde og lar linjene . Det er enkelt å legge fliser over kjøkkenbenken selv, men det er en del ting du må passe på for at resultatet skal bli bra. Tenk over det når du bruker kjøkkenet de neste dagene; på komfyren, over vasken, over benken - og ikke. Du kan også velge en løsning foran kjøkkenbenken, gjerne der du står mest.


Benkeplaten på kjøkkenet mitt er i hvit laminat, helt ok egentlig - men. På veggen over benkeplaten er det fliser som har en struktur som jeg . Montert skipsgulv og laminat flis over kjøkkenbenk, samt nytt vindu og dør. Jeg har alltid tenkt at vi skal ha fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Jeg synes det er vakkert og jeg tror det virkelig kan gjøre hele .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.