fredag 25. november 2016

Kjøpe sølvmynter

Looking to buy silver, silver coins, silver bars, and silver rounds online? Når du kjøper gull eller sølvmynter så er du fem enkle steg unna å få det levert i posten. Vi har sølvmynter og tilbyr trygg og rask handel. Kvalitets bullionmynter fra store myntverk, priset nær sølvprisen.


Norges største nettbutikk for moderne gull og sølvmynter.

Rask levering og trygg handel. Oversikt over norske og utenlandske butikker som tilbyr sølv og gull for salg. Jeg sendte nettopp en forespørsel til realverdier. Investere i gull og sølv 4. Er det lurt og investere i gull og sølv ? Jeg vil kjøpe sølv eller gull, men har div. De som kjøpte gull og sølvmynter da dollarene var på kr gjorde en.


For noen år siden var det brødre som ville kjøpe opp all sølv i verden.

Ved et slikt kjøp , så følger vi Brukthandelloven og vi oppbevarer dine metaller i dager , . NB: Vi kjøper ikke double. DiffrentJamSith: Hei, jeg ville starte denne tråden for meg og alle andre som vil vite hvor en kan kjøpe fysisk gull og sølv , enten i form av mynt eller en barre. Sølvfat, dekketallerkener.


Indeksfon eller såkalte ETFer, og ETNer, som er børshandlede verdipapirer, er en populær måte å kjøpe sølv på, og går gjerne under . Skal en først kjøpe gull og sølv i mynter så vil jeg anbefale Maple Leaf. De er også populære og lett gjenkjennelige, men er altså ytterligere . Hvor er beste sted for kjøp av gull og sølv mynter innlegg 24. RE^2: Fysisk gull og sølv innlegg 9. Flere resultater fra forum. Før i tiden kunne man kjøpe gull- og sølvmynter i bankene, men dette er det . Bufret Lignende Mange som investerer i gull eller sølv gjør dette først og fremst for å sikre seg mot.


Hei har tenkt og kjøpe 5kg med sølv. Men lurer på om det er moms,toll på import av sølv ? Hva i all verden skal du med rent sølv ? Ta en titt på myntogseddel. Vet ikke om de har 1 rent sølv , .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.