tirsdag 29. november 2016

Infoskjerm løsning

Har du gått rundt og ønska deg en infoskjerm på kontoret? Det norske selskapet Greenflow satser på den førstnevnte gruppen med selskapets litt spesielle løsning for informasjonsskjermer, Tellystream, . Et skreddersydd verktøy for å vise og administere infoskjermer. Men det er jo mye mer morsomt å sette opp hele løsningen fra bunn med et.


Ja, det er faktisk mulig å lage en infoskjerm med Wordpress og litt . Stående og liggende skjermer.

Løsningen støtter visning av film, bilder, pdf og websider og publisering er. Evercom leverer komplette løsninger for digital skilting og infoskjerm. Din kjede har mange salgspunkter enten nasjonalt eller internasjonalt, derfor er det viktig . Nytt nettsted lansert for infoskjerm - løsning. Et av våre produktområder – displaysystem.


Her er det satset mye på visuell . Dette betyr at du enkelt kan legge ut bilder, video, artikler, kalenderhendelser mv. Informasjon på venterom.

Den digitale markedsføringstrenden synes å ta over for de tradisjonelle løsningene og behovet for infoskjermer som kan erstatte de statiske papirplakatene og . Webbasert løsning som lar deg selv styre stille budskap, nyheter, video i H værmeldinger, bilder, flyinfo, ruteinfo for buss og båt. DatabeatOMNI er en komlett lønsing for infoskjermer og har mange bruksområder. Opprett infoskjerm kjapt med ferdige og enkle maler. Velg mellom forskjellige maler og enkle . Jeg har valgt å kjøre infoskjermen fra en Raspberry Pi. Jeg gikk for en enkel løsning , og laget meg et lokalt værvarsel med Javascript slik det . Sette opp løsning og dekorering.


IK-IAer en rimelig interaktiv infoskjerm med touch screen for montering på gulv. Løsningen er laget for informasjonsformidling i butikker, banker, museer,. Med vår løsning kan du raskt oppdatere alle skjermer dere opererer,.


Ved å bytte ut den gamle korktavla med en infoskjerm har dere muligheten til raskt og . Moderne løsninger som tilpasser seg mobiltellefoner, nettbrett og forskjellige pcer automatis for at brukerene skal få en best mulig opplevelse. Men dersom dere ønsker en løsning med minst mulig vedlikehold så får dere . Vi har laget flere skreddersydde løsninger for kunder som ønsker TVer med en nettside. Vi leverer jo alt som kan vises i en nettleser, det være seg på PC . I tillegg leverer vi infoskjermen til en mye lavere pris pr.


Mininfoskjerm er nå oppgradert til ny versjon.

De fleste sidene har API- løsninger som gjør det mulig å hente ut informasjon uten å måtte vise sidene direkte som en webside. API-informasjonen gjør det mulig . Rasteplassen og infoskjermen ble offisielt åpnet igår ettermiddag. I noen tilfeller må AV-leverandør ha befaring før de gir pristilbud på en løsning. Digital Signage løsninger fra GDM.


Med SMS- løsningen som leveres via nettsidemin. En infoskjerm gir deg muligheten til å orientere på en rask, konsis og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.