tirsdag 29. november 2016

Byggmester sotra

Få kvalifisert faghjelp til nybygg, tilbygg og rehabilitering fra din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tar alle typer tømreroppdrag i hele Bergen og omegn. For oss har det vært en spennende reise, sier byggmester Øystein Henriksen . Vi holder til i næringsparken på Straume, . Vi har byggmestere i bedriften, og videre er vi fordelt på følgende måte:.

Sotra entreprenør AS fra , Hordaland. Hellvik Hus har husleverandører i Sotra. Se hele profilen til Johnny Dyrkolbotn. Funkisvilla tegnet av Arkitekt Tysseland.


Danielsen Barne- og Ungsomsskole Sotra. Byggingen startet høsten. Vi spesialiser oss på uavhengig kontroll og trykktesting i byggbransjen.

Mesterbrev i byggmester. Hiba Hus var med i den landsomfattende konkurransen om å bli årets bedrift. Vi bygger i følgende kommuner: Fusa - Jondal - Kvam - Samnanger. Vi har fått i oppdrag fra Læringsverkstedet AS å rehabilitere deres barnehage Valen på Sotra.


Vi er ditt lokale byggefirma på Sotra. Din lokale byggmester. BOLIG I FUNKISSTIL MED UTLEIEDEL.


Den klassiske trekledningen i møte med den rene pussede overflaten gjør at huset får et spennende og . Bolig i moderne stil med utleiedel. Lokal takstmann og byggmester. Forhandler av fritidsbåter. Frisørsalong på Sartor Storsenter.


Besøksadresse, Geilo Uskedalen. Vi etterstreber at du som kunde skal . Meget barnevennlig området med flott . Seriøse rørlegger roper et varsku her mot .

FLISKUTTER SKOG - HAGESERVICE Askøy - Bergen - Sotra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.