mandag 7. november 2016

Huntonitt undertak

Det er godt å komme under tak, sier vi, når regn og uvær gjør det ufyselig utendørs. Huntonit Sutak er utviklet for å møte kravene som norske værforhold setter til . HUNTONIT trefiberplater til utvendig bruk er ytterfrakken som gir deg. Du får mange ekstra fordeler med Huntonit Sutak samtidig som du sparer tid og penger.


Det er godt å komme under tak, sier vi, når regn og uvær gjør det guffent . Hunton Undertak er et forenklet undertak av trefiberplater som kombinerer undertak og vindsperre.

Undertaksplatene kan brukes i kalde- og isolerte . Et alternativ til mer tradisjonelle undertaks-kledninger som f. Sutakplaten er asfaltimpregnert og er godt . Oppbygning av skrått tretak med kombinert undertak/ vindsperre. Med sutettbeslaget kan vi si at Huntonit undertak er blandt markedets beste . Bruken av denne typen undertak har økt vesentlig etter innføringen av TEK 10. Her har vi samlet de mest stilte spørsmålene om diffusjonsåpne undertak.


Huntonit sutak er godkjent under forutsetning, at en benytter sutettbeslag. Jeg har bygd garasje, og brukte OSB-plater som undertak. Begynte å legge 3mm huntonitt undertak i dag. I enkelte plateskjøter vil plater overlappe, mens på andre takstoler ligger den enkelt.


Det er Huntonit sutakplater som er brukt med oss. Selvklebende vindsperrebånd av samme materiale som Vempro Vindsperre, til reparasjon av småskader i vindsperre og undertak. Huntonitt Sutett er kombinert undertak og vindsperre. Huntonit Sutak trefiberplater leveres og monteres med. Undertakets oppgave er å hindre vann og fukt i å trenge inn i. Huntonit Sutak er utviklet nettopp for å møte kravene som norske værforhold setter til et . Teknisk Godkjenning av Huntonit Sutett forutsetter at.


Halvharde trefiberplater m/ beslag til kombinert undertak/vindsperre i isolerte skrå tretak. Huntonit Sutakklips og Huntonit Sutett er skjøtebeslag som brukes i overgangen mellom. Dampåpne undertak – er de dampåpne også ved. Kondensdråper på undersiden av undertaket på et kaldt loft.


MONTERINGSANVISNING Hunton Undertak TG 21HUNTON. Førsteklasses undertak på rekordtid med Huntonit Sutak. Huntonit sutak er godkjent av SINTEF og klarer de nye kravene til. Dette gir en god løsning for undertaket og ivaretar alle krav til tetthet og . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Et forenklet undertak som gir deg et meget godt underlag for de fleste typer.


Kombinert undertak og vindsperre som benyttes av varmeisolerende tak. Huntonit kostemalte panelplater med skyggeprofil gir hjemmet ditt det originale og tidløse utseendet som du er ute etter. Så har vel Huntonitt undertak omtrent samme tykkelse, de er jo impregnert :). Lukter så parafin/asfalt av dem atte, og jeg tror ikke noe lim sitter . Forestia Undertak/Forhudning/Taktro side 11. Asfalt Vindtett/Forestia Møbelplater side 11.


Emneord: Tak - Sperresjikt - Taktekking - Undertak - Varmei- solering - Bestandighet - Brann - Fukttansport. Luftgjennomgang - Montasjeegenskap - Stivhet. Utstikk 40cm I tillegg legging av undertak med huntonitt sutaksplater . Nye skoftunger montert og i stedet for tro benyttet vi her takplater av huntonitt som undertak.


Etter utlekting la vi så et nytt bølgeblikktak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.