torsdag 3. november 2016

Hth kjøkken lillehammer

HTH Kjøkkenforum i Lillehammer tilbyr trendy kjøkkenløsninger med karakter og funksjonelle detaljer. Her finner du adresse, telefonnumer og email på HTH Kjøkkenforum i Lillehammer. Avtal et møte med en profesjonell kjøkkenkonsulent fra HTH.

HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken, bad og garderobe. Norge › Oppland › BrubakkenBufretKontaktinformasjon for HTH Kjøkkenforum Lillehammer Lillehammer, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Finn tilbud og rabatter i deres kundeaviser.


Beskrivelse: Lokal forhandler for HTH Kjøkken med dansk designkjøkken og gjør det selv kjøkken . HTHs visjon er å bli den ledende og mest lønnsomme. Fra de store linjene til de små detaljene er HTH spesialister på kjøkkeninnredning. På fabrikkene i Danmark produseres kjøkken med hender, hjerte og . HTH Kjøkkenforum Lillehammer holder til på besøksadressen Storgata 10 26Lillehammer. Foretaket ble startet i 2003-04-og registrert i . HTH er representert i land gjennom en butikkjede på mer enn 1inspirerende butikker.


HTHs tre fabrikker har en årlig produksjon på 0kjøkkener. Var innom mange ulike kjøkken levrandører før jeg stakk innom HTH i Drammen. Det tok bare sekunder så skjønte jeg at dette var drømmekjøkkenet mitt.

Kom innom for en hyggelig prat og ta en titt på våre utstillinger på Lillehammer og Hamar. Besøk HTH Hamar og Lillehammer på fredag eller lørdag, og få muligheten til å få med en PURE BLACK induksjonstopp i 6 . HTH Kjøkken #kjøkken #HTH #lillehammer #inspirasjon #interiør Kom innom for en hyggelig prat og ta . Flere og flere oppdager fordelene med glass mellom kjøkkenbenk og overskap. Det er ingen fuger å rengjøre, og glassoverflaten er svært enkelt å holde pen. Discover latest photos and videos taken by HTH Kjøkken, bad og garderobe. Rene linjer med VHkjøkken fra HTH #hth#hthlillehammer#hthhamar.


HTH Kjøkken Lillehammer har besøksadresse Storgata 10 26LILLEHAMMER. Selskapets navn i Brønnøysundregisteret er Innlandet Kjøkkenforum AS. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Sommervikarer - Lillehammer helsehus SOMMERFERIEVIKARER. Fra leiligheten er det kort avstand til alt Lillehammer har å by på, men man kan samtidig trekke seg.


Moderne HTH kjøkken med utgang til solrik terrasse. View the Instagram profile for HTH Kjøkken, bad og garderobe. HTH Kjøkkenbutikken Alta A/S, Alta, 78443410. HTH Kjøkkenforum Lillehammer, Lillehammer, 61246850 . View latest images taken by HTH Kjøkken, bad og garderobe.


Besøk HTH Hamar og Lillehammer på fredag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.