onsdag 2. november 2016

Glassfasade

Med glassfasader fra Schüco gir deg muligheten til å realisere store vinduer for maksimalt utsyn. Sammen med et godt utbygget og fleksibelt nett . Glassfasader , fasadeglass. Med forskjellige teknikker kan man gi glasset form, farge og . Levering av glassfasader , glasstak og dører.

Deltatt i tverrfaglig prosjektering av elementfasader. Detaljprosjektering i samarbeid med ØKAW AS arkitekter. Innglassing av terrasse, balkong eller utestue til rimelige priser. Bygg selv etter mål, velg farger og materialer og se priser her. Prosjektet Fasader i glass – som holder hva vi lover.


Utforming av glassfasader med tette isolerte felt. Beregning av U-verdi og kuldebroer for glassfasader. De horisontale glassfinnene bryter kaldras uten bruk av stråleovner.

Overskuddsvarme trekkes av i sjiktet . Våre glassfasader er ideelle for å gi din bolig et modernistisk uttrykk og for å øke verdien på din eiendom. Schüco fasadene vi tilbyr har store modulbredder og . Disse finnes i en mengde forskjellige design og . Hvis du vil ha naturen rett inn i stua, eller du har et selskapslokale som skal se litt ekstra lekkert ut er galssfasade løsningen. Se referanser under) Vi har flinke medarbeidere og en moderne maskinpark og kan produsere det meste av aluminiums- og glassfasader. Nord-Norsk Aluminium leverer glassfasader.


Klikk deg inn å se litt på våre produkter og referanser. Vi prosjekterer, leverer og monterer glassfasader og overlys i de mest kjente profil fasadesystemer. Profil fasadesystemene er testet og godkjent for . Det er ikke bare varmeteknisk riktig, men også raskt inntjent . Føleide forteller at det er et bygg i Kanalvegen i Bergen som også har dobbelt glassfasade.


Men det er konstruert på en helt annen måte og . Oppført i samarbeid med Pettersen Bygg AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.