fredag 11. november 2016

Gamle kjøkken

Kva særpregar eit kjøkken som skal tilpassast eldre hus? Moderne kjøkken, men frontane er laga med gamle frontar som mal. Ved å tenke annerledes forvandlet Marianne Haga Kinder det gamle kjøkkenet totalt.

Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken. Det gamle, solide, kjøkkenet fra 70-tallet fikk nytt liv med litt maling. Etter år avslutter IKEA nå ettersalget av FAKTUM kjøkken.


Vi holder åpent for bestillinger så lenge lageret rekker og senest frem til 30.

FØR OG ETTER: Det var unødvendig å bytte ut det robuste kjøkkenet fra Norema. NYTT KJØKKEN AV GAMLE MATERIALER: Kjøkkenfrontene er tilvirket av gamle bygningsdeler, og forsterker rommets allerede rustikke preg. En kjøkkenfornyelse er både tidsbesparende og billigere enn et nytt kjøkken.


Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Male kjøkkeninnredning, gjør-det-selv, video, forhandlersøk. Du trenger ikke skru for at kjøkkenet skal bli nytt.

Vanligvis pleier vi å annonsere slike ting på Gammelt Brukt sidene i magasinet, men for dette unike kjøkkenet måtte vi gjøre et unntak! Man kan spare store penger på å lage seg et kjøkken av gamle kjøkkenmoduler og gjenbruksmaterialer. Og den gamle tømmerkjernen fra 1700-tallet har fått sin rennesanse som en. Det som i dag er kjøkken, var opprinnelig bryggerhus da huset lå . Hvis du skifter vask, benk og armatur, kan du få et “nytt” kjøkken for beskjedne midler.


Da hun bestemte seg for å pusse opp kjøkken og ba ønsket hun noen som virkelig kunne sy dette sammen på beste måte til det gamle huset. Et helt ordinært kjøkken ble om til et moderne og funksjonelt samlingspunkt. Riving, fjerning og oppussing av selve kjøkkenet la jeg på anbud. Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter? Vi fornyer ditt gamle kjøkken, til en rimelig pris.


Finnes de gamle kjøkken frontene fremdeles? Kan ev de nye frontene festes til det gamle systemet? Hemmeligheten bak metoden som gir deg nytt kjøkken på dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.