tirsdag 1. november 2016

Ekstrem oppussing

Her er produktlisten fra den eventyrlige oppussingen i Hallingdal. Familien Stockdale har flere barn som lider av en alvorlig blodsykdom. Teamet fra Ekstrem Oppussing bygger et nytt hus til den hardt prøvede familien.

I serien Eventyrlig oppussing tar interiørekspert Halvor Bakke og hans snekker-team deg med til. Husets eiere får ikke delta selv, men må reise bort mens oppussingen pågår. Tidsfristen på én uke er urokkelig, og alle problemer eller konflikter som oppstår . Ekstrem oppussing er en norsk reality-TV-serie med Asgeir Borgemoen som gikk på TVi 2005.

Serien er en norsk versjon av den amerikansk serien Extreme . HJELPER VANSKELIGSTILTE: Teamet bak Ekstrem oppussing pusser opp hjemmene til mennesker som ikke sitter så godt i det. For dager siden - Om du er politi er det uortodoks få oppussingsråd fra en mafiaboss. Og senere ta imot hans avrevne kvitteringer for utført jobb. Oppussergjengen til Ty Pennington får sin største oppgave hittil. I denne programserien får vi bli med når et team av designere, snekkere og andre oppussingseksperter må jobbe sammen for.


Hvis det heter Ekstrem Oppussing Norge, hvorfor pusser de bare opp for. Noen som vet når/om der går reprise av dette? Far var med i dag så skulle nesten fått sett det.


Denne 50-tallsblokka er klar for ekstrem oppussing. En sliten boligblokk fra 50-tallet har fått arkitektene til å løpe mann av huse. Til denne utgaven har vi jobbet oss gjennom en avisversjon av ekstrem oppussing. I den har det vært litt arkeologi – graving i gamle utgaver for . Naturvernforbundet i Ålesund og omegn har fått eit spørsmål om TV3-programmet Ekstrem oppussing. Familien Ochoa Vargas på Jessheim vant lykkeloddet med deltakelse i TV3-serien Ekstrem oppussing.


På rekordtid har TV3s Ekstrem oppussing endevendt huset til Askerud-familien i Sandefjord. Den norske arbeidsplassen er under ekstrem oppussing. Det ble snakket om tverrfaglighet og samarbeid – et kontor der alt er i . Vi har alltid elska gamle ting, seier Heidi Vallestad.


Idag var det premiere på den norske versjonen av det suksessfulle programmet Ekstrem Oppussing på tv3. Trollåsen borettslag har endelig fått seg et ansiktsløft. SLIK KAN DET SE UT: 3D-illustrasjonen viser hvordan planområdet med den nye bebyggelsen (i lysegrønt) kan se ut. De Kristne-topp Magnar Hellesøy om haugianar-oppveksten, ungdomsfylla, prestejobb, reiarlaget, kristen politikk og . Alt om oppussing på DinSide finner du her.


Her er det ikke snakk om ekstrem oppussing, men oppgradering; Litt penger. I de siste uker har det pågått, og skal fortsatt pågå, en ekstrem oppussing av vår damegarderobe. Det har vært mange ivrige medlemmer som har stilt opp på . Sitter i et helt tomt rom med nymalte vegger, føler allerede at rommet mitt ser 100 . Engelsvoll Distriktspsykiatriske Senter (DPS) ble tildelt ekstra vedlikeholdsmidler av regjeringen. Gladmelding til folket: arbeidet med det nye krøllgraset er i gang. Og grasbana får seg ein skikkeleg luftetur i same slengen.


Vil gjøre millionbusiness av ekstrem oppussing. Vi vil vekk fra den typiske ferdigboligen hvor alt er hvitt og heller tilby noe annerledes, sier .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.