onsdag 9. november 2016

Bygge elsykkel

Ved å bygge om vår egen sykkel til elsykkel , sparte vi tusenvis av kroner. De fleste som vurderer elsykkel , har allerede en tråsykkel og har i . Vi tilbyr elsykler til lave priser. I tillegg til dette tilbyr vi sykkelkit hvor du kan forvandle din egen sykkel til en elsykkel eller bygge din egen elsykkel. Med det utgangspunktet begynte en plan om å bygge om min gamle DBS til elsykkel å ta form.


Hei, jeg er student og hadde tenkt komme meg litt rimelig unna med og bygge min egen elsykkel.

Tenkte Sette på en Bafang BBS01B eller . Vurderer å bygge el-sykkel , tips? VhIsEndAKw Lignende 21. Bygg din egen el-sykkel ! Lastet opp av Arne Bratland Ombygging av DBS Hybridsykkel til el-sykkel med krankmotor. Settet inneholder bakhjul med navmotor, controller, boks til controller, hendler . Du kan også bygge om sykkelen din selv til en e-sykkel.


På en rekke nettsider får du kjøpt såkalt el-sykkel kit, hvis du ikke ønsker å finne . Her er mesteparten av delene du trenger for å bygge om en vanlig sykkel til en elektrisk sykkel som vil være blandt de beste på markedet i dag.

El-sykler er fortsatt ganske dyre, og mange som tenker på å kjøpe el-sykkel lurer på om de ikke bare kan gjøre om den sykkelen de allerede har til el-sykkel. En har ikke behov for like mange gir på en elsykkel. Jeg har ennå ikke funnet en . Hei, jobber med ideen om å bygge en elsykkel.


Er det noen som har erfaring med dette og har forslag til sykler som egner seg spesielt godt til . Her kan du kjøpe elsykkelkit og nødvendige deler for å bygge om din sykkel til elsykkel. Hvem vil være med å bygge egen el-sykkel og nye innovasjoner innen dette feltet? En gruppe på makerspacen er i ferd med å designe en helt ny el- sykkelvogn . Elsykkelen er satt sammen av et bygg -det-selv-sett bestilt på nett, og var. Roppen, i en epost til VG, om at sønnen vil bygge en ny el-sykkel.


Noen som kjenner til å modifisere en sykkel til el sykkel ? Flere selgere av disse settene averterer med at du enten kan bygge dem inn i elsykkelen selv eller dra til din lokale sykkelmekaniker for å få . Jeg leste tråden til skukktrue om elsykkel , og fikk lyst til å bygge en selv. Men jeg ønsker ikke å ha noe veldig synlig oppsett, og heller ikke noe .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.