torsdag 3. november 2016

Brannmaling stål

Skriv inn tittel på presentasjonen. Brannbeskyttelse av stål. Atle Killeru Teknisk avdeling Firesafe AS . Denne malingen har på de fleste profiler langt mindre nødvendig malingstykkelser enn tidligere brannmalinger.


Malingen gir en plassbesparende . Den er også testet og godkjent inntil R 18 med praktisk bruk i hvertfall til R 120.

For å opprettholde stålets bæreevne i henhold til brannklasse er det nødvendig å brannbeskytte stålet. Vi utfører brannisolering med sprøyte,rulle eller pensel av brannmaling. Et produkt som er enintumeserende eller det sveller under brann og avgir et skikt som isolerer stålet. Trygg brannbeskyttelse av stål , tre, betong og kabel.


Kvalifiserte brannbeskyttende malinger for midlertidig beskyttelse av stål , tre og betong fra ødeleggelse og kollaps. Ved påvirkning av varme skummer den millimetertynne brannmalingen opp til et centimetertykt skumlag som isolerer ståloverflaten mot varmen. Jeg mener bygningsmessig brannsikring bør være en del av malerfaget, spesielt med tanke på fuging og brannmaling av stål og tre.


Malere har den kunnskap de trenger om påføringsteknikker. Det kreves kompetanse for å kunne gjøre dimensjoneringer og sørge for at .

For at brannmalingen skal fungere kreves det at den får mulighet til å ekspandere. Dette betyr i praksis at innebygde brannmalte komponenter kan kreve like mye plass som komponenter isolert med brannplater. For konstruksjoner utendørs som . Vannbasert innvendig brannmaling for stålkonstruksjoner med minutter brannmotstand. Selges i minimum spann.


Minimale VOC`s - EPS verdier. Her finner du mer informasjon samt godkjenning av våre . Ved å tenke passiv brannsikring fra tidlig i byggefasen . Teknos og Hensel har samarbeidet nært om å utvikle markedets mest effektive malingssystemer for beskyttelse mot korrosjon og brann. Produsenten av malingen vil i løpet av det neste halvåret komme med et nytt produkt med nye priser og spesifikasjoner, og gammelt produkt vil da ikke få fornyet godkjenning. Finnes det da regler som tillater at et produkt som er.


Det finnes brannhemmende malinger som er godkjent for brannbeskyttelse av bærende stålkonstruksjoner. De legges på i varierende tykkelse etter de lokale kravene til brannbeskyttelse og gir en plassbesparende brannisolasjon. Trevirke kan beskyttes med brannmaling , brannlakk eller med impregnering .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.