torsdag 3. november 2016

Astrour utelys

Med et astrour tennes utelyset etter lokal solnedgang og slukkes ved soloppgang etter angitt by, eller lengde- og breddegrad. Uret erstatter lysbryteren uten å trekke en eneste ny kabel. Her finner du Astrour som styrer utebelysningen din. Den tenner utelyset etter solnedgang og slukker lampene når solen står opp. Den vil automatisk veksle mellom sommer- og vinterti og erstatter lyssensorer som tidligere ble montert ute på veggen.


Visning: Rutenett Liste.

Kontakturet er beregnet for styring av utendørsbelysning uten bruk av fotocelle. Det monteres i standard veggboks eller i påveggskappe MTC-VH. Microtime er meget enkel.


En fotocelle sørger for at utelampene tennes ved mørkedes frambrudd og slukker igjen ved dagslys. Et astrour kan styre utelys uten å trekke en eneste kabel. Ordinær lysbryter byttes ut med dette uret.


Utelyset vil da styres automatisk etter soloppgang eller solnedgang. Hei jeg har forholdsvis mange utelys som automatisk kommer på ved bruk av skumringsbryter.

Det jeg kunne tenkt meg er at utelysene slo seg av på angitt tidspunkt eks. Noen som vet om noe jeg kan bruke til dette ? Utelysene på huset mitt blir styrt av et astrour som fungerer meget bra. Jeg har imidlertid en garasje som ligger ca. Jeg lurer på om dette er mulig ved å . I Sensio er det en innebygget Astro-ur funksjon som du kan benytte til å aktivere hendelser som du vil skal følge dagslyset.


Det mest vanlige å bruke dette til er selvsagt å få utelyset til å skru seg automatisk på om natten og av igjen om morgenen. Her følger steg-for-steg oppskrift for hvordan du gjør dette: 1. Sett opp en 2polet bryter i sikringskapet som du merker som servicebryter for den anleggsdelen den omfatter. Jeg anbefaler på det sterkeste å benytte astronomisk ur. Det er enkelt å greit en 2modulær enhet som du plasserer i sikringskapet.


Du angir dato, klokkslett og hvor i verden den . Ved bruk av astrour , kan man tenne og slukke utelys ved solnedgang og soloppgang uten å bruke fotocelle. Soloppgang og solnedgang beregnes ut fra lengde- og breddegra dato og tidssone. I astrouret velges land og by.


Med astrour for veggboks kan du styre utelyset uten å trekke ein einaste ny kabel. Det er berre å bytte ut lysbrytaren med dette uret, og utelyset blir styrt automatisk etter soloppgang og solnedgang. Alle må ha en lysbryter for styring av utelyset , mange har i tillegg en fotocelle som automatisk tenner lyset ved mørkets frambrudd.

Fotocelle kan ettermonteres i eksisterende installasjoner men krever endel . Astrouret har 2-polet brytar og leverast ferdig. Det er ikke nødvendig med ekstra installasjoner i huset ditt i det hele tatt. Det er bare å skifte ut lysbryteren for utelyset med et såkalt ASTROUR. Dermed kan du glemme utelyset for godt, det styrer . Ny guide publisert i dag - om korleis utelys kan styres automatisk etter soloppgang og solnedgang.


Det å skru lys av og på er eitt av stopp tyven- tipsene for påskeferien. Eg lurer også på om det er nokon som har andre bruksområder for ting som kan styres etter astro-ur. Autmatisk styring av utelyset er enkelt med Xcomfort trådløs installasjon. I dag finnes det enkle og billige løsninger for å styre utelyset etter solas oppgang og nedgang der du bor – hver dag hele året. ASTRO NOVA CITY - programmerbar fotocellebryter med fotocellefunksjon.


Istedenfor å måle dagslys med fotocelle, kobles IC-Astro etter programmerte, geografiske koordinater, og justeres automatisk etter soloppgang og nedgang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.