mandag 3. oktober 2016

Stige til bokhylle

Velg fra et bredt sortiment av moderne og tradisjonelle bokhyller til lave priser! Velg mellom mange stiler, farger, materialer og størrelser. Camus bokhylle i lakkert eikefiner, med egen stige for å nå opp til øverste hylle.

Hos JYSK har vi et stort utvalg små og store bokhyller til lave priser. Vi har dagers prisgaranti - kjøp på JYSK. This Pin was discovered by Veronika Øien.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Den skal være hvit, er formet som en stige, dyp nede og grunnere oppe. Har sett denne en eller annen plass, men finner den ikke lenger. Stor, tøff og stilig Raffles bokhylle i en pen sort/hvit fargekombinasjon. Mål:Høyde 2cmBredde 2cmDybde cm . Et begrenset parti til sterkt redusert pris. Med noen få materialer, men du kan lage din egen stigen bokhylle i ett afternoon.


You kan tilpasse den til dine eksakte design, og du vil spare penger, også . Enten du re-purpose en tre stige fra garasjen eller finne en interessant prøve på et loppemarked eller antikke kjøpesenter, kan du lage en hylle med karakter . Før du kaster din gamle sykkel eller stige er det verdt å tenke deg om to ganger.

En stige bokhylle er et møbel designet for å lagre bøker og andre ting. Denne spesielle stilen av bokhylle ser ofte ut som en stige, siden den nederste hyllene . Hvis du har en bokhylle, men trenger noen måte å nå de øverste hyllene, betyr det at du vil trenge en stige. Dersom lagrings spenner over hele veggen, . Bokhylle over hele veggen med tv mulighet i hylla.


Stereobenke laget etter mål i beiset eik. En stige bokhyllen er en moderne metode for å lagre bøker. Stigen sokkel lener seg mot veggen for støtte, med start store på bunnen og bli mindre mot toppen . Med en gammel stige i tre kan du lage en flott vintage-bokhylle hjemme i stuen uten å måtte bruke dyre dommer på et designerprodukt. Fantastic ladder-bookshelf in black color. Perfect for book, documents, or for cosmetics in bathroom.


Norge, Til salgs, Møbler og interiør Hyller og kommoder. Bokhyllen er den stige, hvorved du bliver din overmanns lige. Peter er en knakende flink fyr, hyggelig er han også!


Han er effektiv og rett og slett super flink! Stige, nattbord NATTBORD: Her får du plass til alt,. Skal de blå-blå stjele stigene våre i kveld? Her er vår guide til kjøpe den perfekte bokhyllen for din skatt.


Skjeve og stige: bokhylle bygget for å ligne en stige/laget å lene seg mot en . I konkurransen om Norges fineste bokhylle kom det inn både bilder, historier og - ikke minst - idéer. Her er de mest miljøvennlige, som helt tydelig er laget av . Her kan du se vårt store utvalg av stabile og solide gardintrapper, stiger og arbeidstrapper for arbeidet i høyden. Bokhylle design idé, kan du startet med metall bokmerke, legge ved en vertikal stripe av metall på veggen der du kan bare lese boken og snu . Bokhyllen er den stige som fører til at blive overmandens lige. Boklånere lemlester boksamlinger og ødelegger symmetrien i bokhyllene.


Denne bokhylla fra Møbelringen (kalt Vintage, rett og slett) er laget i eik, og malt. STÅLSTIGE: Den store bokhyllen blir tilgjengelig via en stige i svart stål,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.