onsdag 5. oktober 2016

Offshore elektriker

Elektriker (offshore) Vi søker en dyktig og motivert person med relevant utdanning og erfaring til stilling som elektriker på Alvheim FPSO. Jeg har lenge lurt på å jobbe offshore som elektriker eller energimontør, men veit ikke helt hvor man skal begynne. Antall: st Har du montert kabelbroer på rigg eller båt?

Alle ledige Elektriker Offshore jobb i Norge. Som elektriker har du i oppgave å sikre drift og jobbe for å unngå at maskiner og utstyr på riggen svikter. Hvor mye du tjener i jobb offshore avhenger av hvilken stilling og hvilket selskap du. Elektrikere på rigg, riggmekanikere, og riggmekanikere med fagbrev som .

H; Relevant erfaring fra tidligere on-/offshore prosjekter; Tilfredsstillende HMSK- opplæring; Offshore sikkerhetskurs . Undervisningsstilling i norsk (ref.nr. 3276778645) Ikke gå glipp av de beste jobbmulighetene, .

Hvilke krav stilles til verneutstyr for elektriker som jobber offshore? Normen IEC 61482-1-et krav til verneutstyret? Elektriker Offshore Jobs auf Indeed Deutschland. Here are the top Offshore Elektriker profiles on LinkedIn.


Get all the articles, experts, jobs, and insights you need. Get jobs matching your search directly to your inbox; Be the first to know when . Jobbet i litt over år, hovedsakelig som service-mann. Har i det siste tenkt at det hadde vært fint med litt . Jeg lurer på om det er noen som har erfaring fra bransjen som kan fortelle meg litt om lønn og . Vi er en division i Atlas Copco koncernen, der betjener kunder inden for industrien, bygge og anlæg samt til offshore applikationer rundt om i verden med . Har du behov for elektriker, hjemme eller på jobb.


Job- og uddannelsesmuligheder for en elektriker i offshore branchen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.