mandag 3. oktober 2016

Maling pris per liter

Butinox Interiør Stue Sov matt liter. Jotun kvist- og sperregrunning (liter). Type maling: Akryl dispersjonsmaling; Glans: 10; Støvtørr: time; Overmalbar: timer; Anbefalt forbruk: 8-mpr liter; Påføringsmetode: Rull, pensel eller .

Noe av den store prisforskjellen skyldes at Jernia på Storo ikke har. Et tre liters spann med Lady maling koster 2kroner på Coop Obs på . Hva er ca pris på jotun-maling til å bruke innendørs? Ser det er nesten dobbel pris på en liter med Lady Suprime finish og på en l med Lady vegg 10.

Produsentene oppgir hvor mange kvadratmeter en liter maling dekker på malingsboksen. Produsenten oppgir et forbruk på åtte kvadratmeter per liter. Du kan beholde nesten samme tilbudet, til mye lavere pris.


Synes det høres ut som en grei pris på Strax malingen. Så vi endte opp med liter Lady Vegg til 3kroner pr. Maling er en ganske enkel måte å friske opp hus eller leilighet på, men det er nok lurest. På denne måten kan vi oppnå en pris fra kr per kvm på slik maling.


Hos MAXBO vil du garantert finne en innemaling som vil passe perfekt til rommet du skal.

Slitesterk og værbestandig oljemaling med høy glans. Sammen med Jordan-kroken er den også ypperlig til jobb i stige. Generelt går det mindre beis og maling til det andre strøket enn det. Med et forbruk på ti kvadratmeter per liter får du 240:1 altså har du . Kryss av for de materialene du ønsker å bruke under oppussingen. Begge spann er uåpnet og kvittering følger med!


Veiledende pris hos Jernia pr liter er . Skriv riktig antall liter og desiliter under bildene. Med vår priskalkulator kan du enkelt finne ca. Du får oppgitt hvor mye en liter maling koster uten merverdiavgift.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.