tirsdag 4. oktober 2016

Anneks tegning

Størrelsen på annekset på tegningen er x m, vegghøyden er m. Vi bygde dette annekset, som rommer en liten familie, for cirka 50. Det er laget av moduler og i en kvalitet som overgår prefabrikerte hus.

Et anneks eller uthus i bindingsverk kan settes opp etter flere prinsipper. Tegningen nedenfor er en såkalt plattformkonstruksjon, som i de fleste tilfeller er en . Vår anneks-løsning basert på vårt gjennomprøvde elementsystem, designmessig tilpasset designet vår Aurora-serie. Her kommer en gledelig nyhet til alle som planlegger nytt anneks, lysthus,.

Jeg tenkte jeg skulle bygge meg en redskapsbod. Den kan ikke være bredere enn kanksje meter. Har planer om å få opp et uthus på m2. Er det noen som har tegninger på et uthus i denne . Med hyttebyggeren kan du enkelt tegne din egen hytte.


I dag har vi ca modeller i sortimentet vårt, fra små anneks på mtil eneboliger med utleiedel. Du må først søke på en forhandler av trelast. Velg et fylke (län) i nærheten av der du bor (på andre siden av grensa), og så får . Presentasjon Fotografier(3) Tegninger(1) Nyhet! Vårt Anneks i Populær serien er for deg som ønsker en liten hytte eller en . Skal du bygge ny garasje, anneks eller uthus i hagen? Følg vores tegning, trin for trin, og få et anneks, du kan være stolt af, og et kvalitetshus, der holder i mange år.


Vi har forskellige annekser, som du kan vælge at . Forøvrig så bygger vi anneks og garasjer i den stilen og størrelsen som passer til din hytte. Ta kontakt for forslag, tegninger og priser. Soverom med senger, egner seg best for men kan benyttes av tre. Her er du: Forside; ›; Plantegning/Bilder . Her finner du et stort sortiment av anneks byggesett, hageboder, hagestuer og.


Skulle du ha problemer med å finne tegninger til et spesifikt anneks må du . Har du nogle tegninger på et vellykket havehus projekt som du evt gerne vil videregive eller dele med andre. Se “Fleksibelt modulsystem” for nærmere detaljer. Under finner du et utvalg tegninger som viser modulsystemets fleksibilitet. Jeg har planer om å bygge et anneks på ca m2. Det går fremover med bygging av anneks ved den lille hytta mi.


Jeg har ikke fått tid til å være så mye her. Jeg var glad jeg så tegningen å parkerte bilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.