onsdag 28. september 2016

Temperaturmåler øre

Et termometer er et godt hjelpemiddel til å måle kroppstemperatur hos barn, voksne og dyr for å finne ut om man har feber. Temperaturmåling er en av de mest brukte undersøkelsesmetoder på sykehus. Dra barnets øre forsiktig opp- og bakover, slik at den ytterste delen av øregangen.

Har barnet hatt øret mot en varm pute like før målingen, kan . De har testet termometer både til munn, armhule, rumpe, øre og panne. Panne, Nei, Pipetone, Automatisk avstengning, +2. Armhulene, + Ja, Pipetone, Automatisk avstengning, +1 .

Jeg har endelig funnet ut hvordan du kan endre mitt øre termometer fra Celsius til Fahrenheit og visa versa. Har noen av dere erfaring med å bruke det? Leste litt om Brother Max 3-i-termometer som skal være . Særlig de infrarøde termometrene (IR-termometer), som måler temperaturen via øre eller panne, viser store avvik i målingene. Det er flere grunner til at digitale termometre er et foretrukket valg i forhold til andre typer termometre. Enkelte kan oppleve denne formen for temperaturmåling som.


Når vi måler temperaturen i øret, kan den ligge litt under temperaturen målt . Microlife beskyttelseshette til øretermometer stk. Microlife til medlemmer av VI+ kundeklubb nett apotek.

Ved bruk er det viktig å trekke i øret litt bakover slik at øregangen rettes ut og. Oral måling, måling i munnen: Temperaturmåling i munnen er mindre nøyaktig, . Vi har til øret, armen og alle andre tænkelige steder. I dag kjøpte jeg ny febermåler, en som måler i øret.


Vanligvis er dette gjort for å sjekke om noen har en feber. Lar deg enkelt, og skånsomt måle barnets temperatur. Velkommen til oss for en smart og hyggelig!


Hva slags termometer bruker dere til deres små? Digitalt/ vanlig Til å måle i rumpe, panne eller øre? Jeg har tenkt mest på et øretermometer, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.