torsdag 29. september 2016

Pettersen elektro

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi dekker alle fagfelt innen elektro for privatkunder og bedriftsmarkedet. MILJØFYRTÅRN: Norges mest brukte sertifikat for . Pettersen El installasjon AS fra , Østfold. Firmaet skiftet navn til SB PETTERSEN .

I PG har vi over 1ansatte med høy faglig kompetanse. S B PETTERSEN ELEKTRO AS. Besøksadresse, Sandstuveien A, Oslo.


Med nærmere 2ansatte er vi solid representert over store deler av Østlandet. Ta kontakt med din nærmeste avdeling så hjelpe vi deg gjerne. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge.


Learn about working at KARSTEN PETTERSEN ELEKTRO.

Join LinkedIn today for free. See who you know at KARSTEN PETTERSEN ELEKTRO , leverage . You need to select a layout for this page. The layout selection is available in the page editor.


Vi er i stadig vekst og utvikling og har for tiden ledige stillinger som serviceleder elektro og serviceelektrikere til bolig, næringseiendom og industri ved alle vår . Forestå elektrisk installasjonsvirksomhet og salg av elektriske artikler og hva dermed står i forbindelse. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og . Fagbladet Ingeniørnytt. Moss elektro anbefaler veggladere. Sterk og svakstrømsinstallasjoner på deltid.


Elektro AS har drammensfirmaet sikret. Det er halvannet år siden han som varehussjef åpnet XXL i . Netco – Alt innen elektro , fiber og tele. Bedriftbeskrivelse, Vi er et elektroinstallasjonsfirma som leverer prosjekter til nye bygg og boliger samt service og vedlikehold .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.