onsdag 28. september 2016

Lameller på mål

Varia lamellgardiner er av den beste kvalitet og svarer til de lamellgardiner som . I våre butikker har vi . Gratis soffprøver og rask levering på lamellgardiner. Lamellgardiner - Her finder du et utvalg av vår lamellgardiner. KLARING: På lamellgardiner må det også trekkes klaring på høyden.

Lameller er et godt alternativ til tradisjonelle gardiner. Se hva du bør tenke på når du skal montere lameller her. Tilpassede lamellgardiner. Vi leverer lamellgardiner på mål.


Her kan du velge blant et stort utvalg modeller og tekstiler også lystette lamellgardiner. Vi skreddersyr din lamellgardin akkurat . Se vårt store utvalg av lamellgardiner , og bestill nye gardiner i dag!

VELUX Mørklægningsgardiner. De er ideelle til store vindusarealer. Persienner efter mål - Persienner på tilbud . Gir fritt utsyn og hindrer innsyn på samme tid. Våre lamellgardiner håndlages i ulike design og farger, og spesialtilpasses etter eksakte mål. Våre syersker sørger for at du blir fornøyd.


Hos oss er det kvalitet . Fleksible gardiner som understreker hjemmets stilrene touch. Les mer om lamellgardiner på vår. Ta nøyaktige mål fra ytterkant til ytterkant av foringen både i høyde og bredde (se piler 4). Har kjøpt både persienner og plissé av dem til stor tilfredshet, men ikke lamellgardiner. Vi har fagfolk som har kompetanse til å finne den optimale løsningen til din bolig, ta mål og komme med råd om farger.


Skreddersydde løsninger blir produsert . Alle produkter produseres etter mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.