torsdag 29. september 2016

Kompositt rekkverk

RadianceRail Express fra Timbertech. Et vedlikeholdsfritt rekkverk i kompositt med LED lys. Enkel montering og hele års garanti. Stort fargeutvalg som passer med alle terrasser.


Trex gir de nyeste kompositterrassene i høy kvalitet og rekkverkforsyninger for ethvert terrasseprosjekt.

Finn det du trenger til den perfekte terrasse. Hvorfor velge Norgesgjerde. Er det ikke nok arbeid med å vedlikeholde en eiendom?


Vasking, maling, skraping og snekring er det mange som får nok av. Med gjerde, rekkverk eller levegg fra Norgesgjerde er du ferdig med vedlikehold og maling for alltid! Det eneste du trenger er å spyle det med hageslangen en gang i . Leverer i hele Norge Horizon Mission serien gir deg den fleksibiliteten du trenger når du skal ha rekkverk på terrasse og i trapp.

Systemet er designet for å passe . Fiberon Horizon Mission er design. Vimax og har et massivt utseende. Dette er et vedlikeholdsfritt rekkverk i komposittmaterial. Komposittmaterialer er en samlebetegnelse for blandingsmaterialer der to eller flere materialer kombineres i et nytt materiale for å gi bedre egenskaper.


Real Terrasse og Fasade AS importerer dette direkte fra Timbertech i USA og distribueres fra vårt lager i Moss. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud eller mer informasjon. Forøvrig har vi lagt inn en dedikert side på . Vi leverer selvsagt også vedlikeholdsfrie rekkverk til terrassen. Våre rekkverk består av en kjerne av kompositt noe som gir rekkverket styrke og høy skrufasthet ved montering av rekkverket. Ingen andre typer forsterkninger er nødvendig.


Les mer om våre eksklusive . AZEK Impression Rail, vedlikeholdsfritt rekkverk i aluminium. Følg me kampanje kommer for. Vindex er leverandør av vedlikeholdsfrie sprosser, gjerder, levegger, rekkverk og terrassegulv i pvc.


Vi har forhandlere over hele Norge.

Rekkverket består av en kompositt kjerne med et slitesterkt og værbestandig ytre skall i ren PVC. Sterkt og solid og også godkjent for installasjon over bakkeplan. Rekkverket er vedlikeholdsfritt og krever ingen innledende eller påløpende behandling i form av maling, beis eller annen type overflatebehandling.


Vedlikeholdsfrie terrasse og fasade produkter til direkte erstatning av tre. Beholder sitt utseende og sin farge uten beis eller maling. En pris på kun levering av alt materiell som skal til og en pris ferdig oppsatt rekkv.


Terrassebordene leveres med frest spor for skjult innfesting til Phantom klips, og uten spor for avslutning på terrasser, trappetrinn, og dekkbord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.