fredag 30. september 2016

Funkishus med skråtak

Under finner du våre modeller merket med Med skråtak. Klikk på bildene for å se mer. Funkishus med glassrekkverk fra Urbanhus. Moderne hus med skråtak.


Funkis har fått sin renessanse, og hus bygges nå med store vinduer, rette vinkler og nye, spennende løsninger. Frøen praktisk og svært innholdsrik funkis bolig fra Blink Hus.

I andre etasje kan hele arealet utnyttes siden det ikke er lav knevegg under skråtaket. Vi bygger moderne, funkishus tilpasset dine individuelle behov. Våre husdesignere er med på hele prosessen, fra idé til ferdig bolig.


Tradisjonsrike trehus med skråtak er fremdeles det nordmenn sier de helst. Men de mer moderne husene, gjerne kalt funkishus , har begynt å . Flatt tak er tilbake for fullt i husmarkedet, og nå er det ferdighusene som er inpirert av funkis -stilen. Nordbohus, Norgeshus, Block Watne, . Skråtak fra stue opp til . Selv om ferdighusleverandørene moderniserer husmodellene, vil folk flest ha de tradisjonelle trehusene med skråtak.

Tviler på dispensasjon i området, da alle husene er relativt likt bygd (tradisjonelle ), med kjeller og etg og skråtak. For takløsning synes jeg pulttak (eller skråtak ) er det eneste alternativet til. Samtidig så ser jeg slik på nettet Påbygg på en funkis enebolig. Kleppa ønsker å sette opp et funkishus , hvor kortsiden av huset.


Reguleringsplanen krever at bygg i området skal ha skråtak , såkalte saltak. Her var det stort sett tradisjonelle hus med skråtak som sanket stemmer,. Og dere lesere er glad i funkis : Både første og andreplassen gikk til . Et moderne funkishus med svært god planløsning og stilig design. Boligen har flere store vinduer og skråtak med en meget god takhøyde.


De siste årene har funkishus blitt svært populære. Fellesnevneren er at alle husene har skråtak , de fleste tekket med takstein,. Vollen har sterke tradisjoner som trehusidyll med skråtak og rutete .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.