fredag 2. september 2016

Betongflytebrygger

Helgeland Marinasystemer produserer og leverer solide og slitesterke betongflytebrygger. Betongflytebrygger og komplette marina-anlegg for næring og private. Vår målsetting er å produsere markedets mest robuste brygger med tanke på styrke og vekt . Marinegruppen as produserer betongflytebrygger til marina-anlegg.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Mo i Rana-selskapet opplever nå en økt etterspørsel etter større og skreddersydde betongflytebrygger og ønsker å satse videre på dette. Merk: For å melde din interesse i . Verktøymaskiner - Forhandlere. Jeg har et flytebryggeprosjekt på gang, men vakler mellom å bygge selv eller kjøpte ferdig. Nå synes jeg jo i grunnen at betongflytebrygger er . Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre . De eldste betongflytebryggene til Harstad Havn KF er nå tatt opp og skal rehabiliteres.


TEEP AS har erfaring, mannskap og utstyr til å få ditt prosjekt utført.

Vi leverer tjenester slik som pæling. Flytebrygge i helbetong. Våre flytebrygger i armert betong gir maksimal holbarhet , stabilitet og levetid. Leveransen består av stk. I tillegg er behovet for vedlikehold minimalt.


Betongbryggene leveres med fenderstokk i trykkimpregn- ert furu som er skrudd . Etne Betong leverer alt fra mindre flytebrygger til store marinaanlegg, og produserer flere betongflytebrygger i ulike størrelser. Oppkjøpet styrkar Etne Betong sin posisjon som Noregs største produsent av betongflytebrygger , seier eigar og dagleg leiar i Etne-bedrifta, Erik . Vi har vurdert å lage denne selv, men er usikker på om det lar seg gjøre . Har ikke alle betongflytebrygger en kjerne av isopor? Trenger ikke vanntett betong da, men det er stor belastning av frost og salt så betongen . Vi har kommet oss i en grei posisjon med tanke på kapasiteten på produksjonen.


Vi håper vi kan få til en positiv utvikling på betongflytebrygger. Nordnorsk produsent og leverandør av betongflytebrygger og marinaløsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.