fredag 2. september 2016

Beising av tregulv

Slik beiser du gulvet innendørs. Ekspertene gir deg fremgangsmåten til hvordan du beiser steg-for-steg. Den vanligste måten å farge gulvet på er ved hjelp av beis. Det lønner seg ikke å gå rett på et gammelt, tidligere oljet gulv med en farget olje.


Når du beiser ett gulv så får du fram treets årer og struktur, se siden til å klarlakke gulvet for å beskytte det mot slitasje og forenkler arbeidet med renhold. Har du kjøpt nytt gulv , må et behandles på en måte for å beskytte det.

Når du bruker beis på gulvet må det etterbehandles med lakk. Du kan oppnå et flott og lekkert resultat om det gjøres skikkelig. Mørkebeisede gulv - se hvordan du gjør det. Som i de fleste tilfeller er forarbeidet viktig.


Beiser du gulvet, må du imidlertid lakke etterpå for å beskytte overflaten. Original Parkettlakk kan fås i både . Alle leverandører av tregulv har et stort utvalg. Du kan velge om du vil olje, beise , lakkere, lute eller male gulvet.

Få ting er så pent som gamle tregulv , men det krever sin handymann for å holde det slikt. Her er DinSide Boligs guide til hvordan du bør . Har vurdert å slipe det, beise , og lakke. Men jeg vet ikke om det er verdt å gjøre det eller satse på nytt gulv.


Usikker på resultatet spesielt hvis . Nytt gulv med farget olje Mange velger å skifte ut hele gulvet, men en fornyelse av gulvet behøver ikke å være fullt så omfattende. Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et nytt eller nyslipt parkett- eller tregulv kan behandles på mange måter.


Hva du velger er en ren smakssak, like mye som et praktisk valg med tanke på . For at ikke gulvet skal gulne, ønsker vi å behandle det før vi lakker med matt lakk. SIDE2): Etter at jeg selv hadde et litt ublidt møte med mitt første møte med beis i helgen, tenkte jeg at jeg umulig kan være den eneste som har . Før du beiser terrassen, må underlaget være RFT: Rent, Fast og Tørt. Særlig mer hokus pokus er det i grunn ikke. Om du ønsker et lyst furugulv kan begge metoder benyttes.


Et lutet og såpebehandlet gulv vil kjennes veldig naturlig og mykt ut mot foten. I dette huset skal vi male gulvet i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.