torsdag 1. september 2016

Arbeidsmatte

Vi har gode og slitesterke arbeidsmatter for lyddemping, beskyttelse, ergonomi og avlastning på arbeidsplassen. Se våre gode priser online og bestill i. Meget slitesterk og avlastende arbeidsmatte , laminert i selvdrenerende dørkmønster og med underliggende skum. Slitesterkt, hygienisk og sklisikker matte som forebygger slitasje og forbedrer sikkerhetenfor ansatte innen industri og øvrige . Allsidig underlag av EVA-materiale for knestående, sittende eller liggende arbeidsstilling.


Arbeidsmatte B 910mm, pris pr.

Invester i arbeidsplassmatte til de som står og går mye. Mattens funksjon bidrar til effektivt å avlaste og skåne rygg og . Finn firmaer, adresser, . Ergonomiske gummimatter - Reduserer kroppens påkjenning - Slitesterk og flyttes enkelt. Sunnexmatten STD for kontor, butikk, hotell og . Avlastningsmatter: Til butikken, kontoret eller produksjonsarbeidsplassen. Få god avlastning til rygg, knær og hofter med en arbeidsplassmatte.


Bestandig mot oljer og fett.

Comfort Flow er en myk og spenstig arbeidsplassmatte som gir god komfort og ergonomi på . Den har god motstand mot slitasje og kutt, og tåler de fleste svake syrer og alkalier. Natur er en HMS-matte som gir deg meget god avlastning. HOCKSMOLT er en arbeidsmatte som passer perfekt når du for eksempel driver hagearbeid eller polerer bil. Ved å dele opp det gamle teppet . For å hjelpe med denne prosessen, så kan man kjøpe en Anti-statisk arbeidsmatte (495mmx345mm). Da risikerer man ikke problemer etter reparasjonen på . Teppet er spesielt egnet for miljøer hvor man.


Vannavvisende arbeidsmatte. Tåler også olje, kjølevæske etc. Legg til i favoritter Sammenlign produkt. Ergonomisk arbeidsplassmatte for alle typer væsker, er like godt egnet for industrien .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.