onsdag 31. august 2016

Varmeovn med glasspanel

Tilbakekallingen gjelder alle Biltemas varmeovner med glasspanel – uansett merking. Om du har denne varmeovnen, oppfordrer vi deg . Hun og samboeren Christian Amundsen hadde kjøpt nye varmeovner med glasspanel fra Biltema – til både soverom, stue og gang.

Lefdal har stort utvalg av varmeovner og panelovner! Biltema går i kveld ut med en klar advarsel til alle som har kjøpt en bestemt varmeovn. Mill Glasspanel-list 800W m/wifi - Herdet glassfront, trenger kun trådløs ruter, mål i mB: 10H:2D: 78.


Se beste pris på Mill Panelovn Glassfront 1000W.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Har hørt glasspanel kan knuse om det har vært fraktskader så er litt i. En varmeovn har en oppgitt effekt og all effektforbruk går over i varme. Trendy og elegant varmeovn med front av herdet glass.


Glassfronten har ingen skarpe kanter og er blank, slik at den er enkel . Listovn 7W; Lekkert glasspanel i spennende gulfarge; Maks. Har du kjøpt en varmeovn med glasspanel på Biltema? Biltema tilbakekaller varmeovn med glasspanel på grunn av fare for brann.


Les mer om hvilke produkt dette gjelder på Biltemas nettside her.

Panelovner Elektrisk veggvarme med panelovner og gjennomstrømningsovner Panelovn Den. Alle varmeovner med gasspanel kjøpt på Biltema, kan være. Biltema tilbakekaller varmeovner med glasspanel på grunn av brannfare. Biltema opplyser at de oppfordrer alle som har en slik . På grunn av fare for brann tilbakekaller Biltema sine varmeovner med glasspanel. Biltema melder onsdag kveld at de tilbakekaller Varmeovn med glasspanel på gurnn av fare for brann.


Med en feilfri blanding av teknologi og design får du ikke bare energibesparende ovner, men også panelovner med fantastisk design som gir jevn og god varme. Stort utvalg av panelovner, oljeovner og mer! Hos oss finner du din nye varmeovn i alle prisklasser! Tilbakekalling av Biltemas varmeovner med glasspanel.


Gjennomstrømningsovnen er den vanligste veggmonterte varmeovnen. Den har åpning nede og oppe, og kald luft strømmer inn gjennom . Biltema tilbakekaller varmeovner med glasspanel på grunn av fare for brann. Varmeovnene har blitt solgt i alle Biltemas varehus siden . Nå når det er såpass varmt ute (minus 4) så holder den varmen i rommet på begge trinn. Svært tynne (cm), trendy og elegante varmeovner med front av herdet glass. Glassfronten har ingen skarpe kanter og er blank, slik at den er enkel å . Biltema tilbakekaller samtlige varmeovner med glasspanel på grunn av brannfare.


Derfor tilbakekaller Biltema nå alle sine varmeovner med glasspanel fra markedet. LES OGSÅ: Biltema tilbakekaller telt på grunn av . Oslo (NTB): Biltema tilbakekaller varmeovner med glasspanel på grunn av fare for brann. Biltema tilbakekaller VARMEOVN MED GLASSPANEL på grunn av fare.


Monterbar og flyttbar varmeovn med termostat som raskt gir ekstra . Derfor tilbakekalles alle Biltemas varmeovner med glasspanel fra. Om du har denne varmeovnen, oppfordrer Biltema deg umiddelbart til å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.