onsdag 24. august 2016

Trekløver tørkestativ

Spilene er impregnert slik at de tåler våte klær. Spesifikasjoner: - Bredde cm. Dette sendes IKKE i posten - må hentes i butikk :) Vi tar forbehold om at feil i priser, bilder og teknisk informasjon kan forekomme.


Trekløver tørkestativ fra FINN. Kan sendes som Norgespakke , kr 1ekstra.

Sjekk priser på tørkestativ til tørkestativ. Kjøp tørkestativ til tørkestativ billig i nettbutikkene. Vi har et stort utvalg av tørkestativ. Alt fra utendørsstativ til oppheng av snor fra vegg-til-vegg og flere typer til å felle opp. Også de tradisjonelle i tørkestativene i treverk.


Sortering: Relevanse, Navn (A til Å), Navn (Å til A), Priser (lav til høy), Priser (høy til lav) . This Pin was discovered by Martina Naess. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Til barnetøy, vaskerom eller hytte. Tradisjonsrikt sammenleggbart tørkestativ. Utendørs tørkestativ fra Brabantia. Toppspinner – førsteklasses frittstående tørkestativ.


Har et tørkestativ som ligner på dette;. Besøkte noen som hadde et sånt et, i går, og jeg må si at det er en type tørkestativ med særpreg og personlighet: Det var godt brukt, slarkete, knirkete, og rett som det var . Find this Pin and more on Hytta by MartinBekkelund. Jotun interiørbeis: deler Drivved og del Valnøtt. Pent tørkestativ i høy kvalitet av hvitmalt tre. Det følger med lengder snor som hver er meter og bredden.


Stativet er beregnet til nedgraving, slik at man kan tilpasse det til ønsket arbeids. Noen som vet hvor de har sånne trekspill tørkestativ som man drar opp som ikke tar alt for mye gulvplass. Hvis du går på skeidar.


Må bare innrømme at jeg synes tørkestativ kan være vakkert. Dette stativet fra trekløver er både fint, og det vekker minner fra min barndom. Vi hadde et slikt når jeg var lita, og nå står dette på ønskelista.

En fin skohylle har jeg enda ikke funnet , så om noen har et tips blir jeg glad;-). Lagt inn av Snøfnugg kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.