mandag 29. august 2016

Trapp til salgs

For oss er det viktig at du som trappekjøper gjør en grundig vurdering, slik at vi kan levere den . Hvitlasert furutrapp fra Strynetrappa selges. Mål på tegning vedlagt. Ting fra Torget, Trapper , Torget.


Eksklusive trapper fra klassiske og moderne stil!

Svingtrapp fra Solli Trappefabrikk rimelig til salgs. Alt salg skjer i henhold til våre salgs og leveringsbetingelser. Disse finner du i lenkene under. Vi har nå Furu trapp fra Finn. Se det store online utvalget av Trapper og gelendere hos BAUHAUS.


God kvalitet til lave priser. Kjøp Trapper og gelendere her.

Solid inne trapp av malt furu selges veldig billig. Mål: Høyde ca 1og bredde ca cm. Malt hvit med grå trinn.


Perfekt til kjeller eller . Det er en rett trapp i lakkert furu som vil være enkel å få ut i ett stykke. Utfordringen med å legge det for salg er at jeg har absolutt ingen ide . Vi designer og fabrikkerer forskjellige typer trapper av furu og eik etter kundens ønske på Hamar. Fra og med ankomst for tilmåling til fremlegg av forslag. TRAPP LOFT SAMMENLEGGBAR HVIT 2POCKET. Tilgjengelig i butikker.


GRATIS ANNONSERING, kjøp og salg ! Brosjyre og målskjema for trapper til nedlastning Her kan du laste ned våres brosjyre på våres trapper og hente målskjema om du ønsker og ta mål selv. Her får du tipsene du trenger. Norskproduserte trapper med god design og høy kvalitet.


Stort utvalg av trappemodeller – fra moderne til klassisk – noe for ethvert interiør.

Generelt: Leveranser fra AS NOR- TRAPP skjer i henhold til lov av 21.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.