fredag 19. august 2016

Test maling

Test av maling og beis: Advarer mot kjøp av disse. TEST AV MALINGSPRODUKTER: Svenske Folksam langtester holdbarheten på 46 . Det svenske forsikringsselskapet Folksam har testet malingstyper over to år. Målet har vært å teste kvaliteten på produktene, slik at . For timer siden - BEST I TEST AV MALING OG BEIS: Biltema, Rusta og Teknos kåres til best i test av svenske Folksam, som har testet malingsprodukter for .

Men etter flere år med nedgang, øker salget i . Slik går du frem for å velge riktig maling til huset ditt. Med den rette husmalingen varer resultatet også mye lenger! Før du maler bør du kjøre en skikkelig forvask, og fjerne all løs maling. Det var første gang jeg testet dette, og aldri mer. Omfattende tester skal hjelpe forbrukerne å velge den beste utendørsmalingen.


Men ikke alle testene gjennomføres likt. Er testperioden for kort, .

Hvilke maling er best til panelet eller dørene? Vi har testet fire vannløselige malinger fra de største produsentene. Forsikringsselskapet Folksam i Sverige har gjennomført en stor test av. Det er malt opp paneler av hver maling , som er plassert på ulike steder i Sverige.


Martin Skogsta salgsleder for maling på MAXBO Vækerø, mener det er. Fargen blir ofte litt annerledes når du ser den å veggen, så test hvis du er usikker. Jarle hadde på forhånd sett på ulike tester og valget hadde falt på. Flügger tilbød Jarle en annen type maling , men resultatet ble like mislykket . ENKELT TEST : Følger malingen med når du river vekk et stykke maskeringstape, har malingen dårlig vedheft og må skrapes vekk før du maler . Testen er den eneste uavhengige offentlige test av hvordan malingene klarer seg i ulike nordiske klima. Det skaper et undertrykk i røret som trekker opp maling og så tar luftstrømmen tak i den og . Svensk test av innendørsmaling avslører at billig maling er like bra som dyr.


Ambiance Best i test maling på soverom. Ifølge DN er tre av Jotuns malinger er med i testen , hvorav to. Den andre Gjøco- malingen får samme vurdering som Jotuns beste.


Det er jo mange produkter ute på markedet men finner egentlig ikke noe nyere tester på dette.

Hva mener folket her inne, hvilken bør man . Se hvordan det gikk når Tid for hjem-gjengen testet ut den nye kalkmalingen, LADY Minerals.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.