torsdag 25. august 2016

Teppe til trapp

Mange ulykker i trapp skjer pga. Eldre og barn er mest utsatte, men også hunder sliter med glatte trapper. Legger du teppe i trappa , unngår du i stor grad fall.


Du får samtidig en trapp som ser flott ut og hever inntrykket av boligen. Du plukker ut stoff, mønster, farger og veving, og vi kan legge teppe for deg.

Ved å legge teppe i trapp kan dette unngås. Det gir også mindre støy i trappa. Norge er i verdenstoppen når det gjelder fall på glatte gulv og trapper. Alle har erfaring med fall i trapp , og konsekvensene av et fall kan være både farlige og.


STEGET trappetrinnsteppe 15-pk. Børst av teppet med vann og ev. Petrolblå, Blå, Antrasittgrå, Rø Plommelilla . Selvklebende innvendige trappetrinn i godkjent materiale.

De finnes i en rekke ulike farger og mønstre. Vi har et stort utvalg. Vi leverer også skreddersydde trappetepper og trappeløpere i ull, sisal eller nylon. Gjør trappen til et sikkert, behagelig og vakkert sted å ferdes.


Velg blant trappetepper i ulike farger, kvaliteter og prisklasser. Bestill ditt nye trappeteppe enkelt og raskt online allerede i dag, og få det sendt direkte hjem til deg. Ensfarget med selvklebende bakside. Trappetrinnsteppe 15-pk.


Last ned høyoppløst bilde. Løkkevevd syntetisk teppe som forhindrer at du sklir i trappen. For at teppet skal ligge stille, skal undersiden utstyres med dobbeltsidig teip. Vi er en spesialbutikk med et bredt utvalg av tepper i forskjellige størrelser og design.


Med et teppe i trappen får du både en trygg og lyddempende løsning. Faren for å falle i en glatt trapp er stor, og hver dag oppsøker personer lege i Norge som en følge av fall i trapp. Jeg leser at halvmånetrinn er det enkleste og rimeligste å legge i trappen sin.


Så da høres det absolutt ut som noe for oss ;D Men hvor får man kjøpt det?

Og ønsker absolutt teppe på den. Gulv,Maler Trenger hjelp til å legge teppe i trapp og gang. Må ha erfaring med å legge tepper i trapp og gulv.


Ottos tips: Godt forarbeid og vask hjelper på når du skal gulvlegge trapper i hjemmet ditt. Teppelegging trapp og gang. Gjerne med materialer inkludert. Det er hovedsaklig trappen opp til 2. Halvmånetrinn er et enklere og rimeligere alternativ enn teppe i trappen. Nye trinn i gammel trapp.


Et annet godt alternativ hvis du ønsker å beholde den gamle trappen , er å legge nye trinnplater. Trinnplater får du i flere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.