mandag 29. august 2016

Septiktank krav

Hei Jeg har noen spørsmål i forbindelse med regler for bruk av septiktank. Først vil jeg beklage dersom jeg spør om noe som er svart på før her . Nei, kommunen kan i lokal forskrift fastsette lokale krav som avviker fra de . For utslipp til sjø vil det for de fleste være krav om at slamavskilt avløp må. Det er strenge krav til tømming av septiktank.

Alle tanker må tømmes med jevne mellomrom for å unngå at kloakk lekker ut i naturen. Vi tømmer septiktanker etter. Fylkesmannen veileder kommunen. Til § 12- Virkeområde. I tillegg stiller forurensningsloven med forskrifter krav til utslipp av . Fungerer ein septiktank slik den skal, vil det i utløpet frå 3. Forskrift om tømming av privat septik , Gran.


Minirenseanlegg som har krav om årlig tømming uten avvanner, tømmes årlig.

Familien Erichsen på Askøy har fått fem uker på seg for å installere en septiktank til 70. Reglene kan være noe firkantet, sier . Septiktanken må tømmes regelmessig. Når tanken er full, må den tømmes. Kommunene har strenge krav til tømming av septik.


KRAV TIL SLAMAVSKILLERE. Med slamavskillere menes her både septiktank og avløpsanlegg. Renseløsninger og krav. Krav til slamavskillere. Soneinndeling, ulike krav til lokale løsninger.


Her får du en oversikt over hvilke septiktanker kommunen tømmer, samt. En septiktank (også kalt slamavskiller) skiller slam fra annet avløpsvann. Eiendommer med private avløpsløsninger betaler for tømming (av septiktank , tett eller en vesentlig øket bruk utløser krav om utslippstillatelse (PDF, kB). I slamavskillere som ikke tømmes jevnlig for slam, vil både bunnslam og flyteslam akkumuleres, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.