fredag 19. august 2016

Male vinylbelegg bad

Svaret avhenger av hvilket rom gulvet av vinyl ligger, og hva slags type vinyl det dreier seg om. I tørre rom kan man male vinylgulvet, så lenge . Vurderer du å male vinylbelegg eller linoleumsbelegg?

Rutete gulv er på alles lepper – og i mange retrokjøkken, bad og ganger. Jeg har to bad i huset mitt, begge har vinyl gulvbelegg. Jeg har lyst til å male disse, men ingen anbefaler det.


Har et forferdelig vinylgulv på badet i brunt 70-talls mønster som jeg gjerne vil bli kvitt.

Veggene er standard baderomsplater med et . Hei, Overtar snart nytt hus og har i den forbindelse bad med helsveiset vinylgulv som går litt opp på veggen i tilegg, som jeg gjerne skulle . Vi har et gammelt vinylbelegg på kjøkken og yttergang som begynner å bli stygt. Et nedslitt bad ble pusset opp for en slikk og ingenting. Den billigste måten å fornye gulvet på er trolig vinyl.


Vi har et stygt blågrønt gulvbelegg i gangen her og badet og begge.

Fjerne vinyl/tapet/strie er som de fleste vet et sant helvete og man kan ende opp . Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Fargerike på Facebook. Det er ikke så stort utvalg i farger, men lys grå er ok på et bad. Dersom det males opp på sidene (vertikalt) må man passe på at ikke malingen renner,. Evt er det vinylbelegg her og linoleum under den malingen som holder.


Har så lyst til å gjøre noe med vårt ba uten at det koster skjorta ;) men vi . Dersom eksisterende belegg er vinyl/pvc må materialkvaliteten i . Har bad med varmekabler og belegg på gulvet. Belegget er blitt misfarget pga av varmen. Relaterte ord: fliser, epoxy gulv, gulvbelegg ba vinyl gulv, varmekabler ba membran ba linoleum gulv,.


Gulvavretting, legge gulv, male og bygge lettvegg. Vinyl er vanntett, og er derfor velegnet som gulvbelegg på bad og våtrom. Hvis man skal male betonggulv er epoxymaling et godt alternativ. Det sier seg selv at med et lavt budsjett, er det begrenset hvor mye du får gjort på badet.


Interiørarkitekt Aase Imset mener likevel man kan få til. Stadig flere velger å male gulvet fremfor å legge nytt. De fleste gulv kan males, men hvordan resultatet blir, er avhengig av at du følger noen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.