fredag 26. august 2016

Lysmansjetter i glass

Vakre lysmansjetter i glass med dekorative glassperler. Passer til vanlig stearinlys. To stk selges for kr til sammen. Alle feilfri bortsett fra en som mangler streng til oppheng.


Hullstørrelse er cm.

Noen som vet om butikker som selger lysmansjetter av glass formet som en skål? Håper noen vet om et nettsted eller en butikk som har? Fraktkostnad med annen gjenstand: kr: - Les hvordan frakten regnes ut. Betalingalternativer: Privat oppgjør, Kredittkort (PayPal). Vi tilbyr et bredt sortiment innen garn og hobby på nett.


Den kan brukes både til den firearmede og den enkeltstående lysestaken. Det klare glasset har et vakkert og klassisk uttrykk, som bare blir finere når stearinlyset på lysestaken tennes.

Skap et unikt og personlig uttrykk og bland dine . På den måten kan vi forbedre den, både for deg og for andre. Easy access to company and executive contact information for the . Cookies på denne hjemmesiden brukes . Jeg tror det fins enkle lysmansjetter av glass og kanskje metall, uten noe fjær og fjas. Bare en liten runding som kan fange opp stearin.


Filifjonka er ikke aktiv . Gassbrennere og arbeidsunderlag . Lysekronen Meduno er en svært edel lysekone, for den er utformet nesten helt i svart og transparent glass til den minste detalj. Lysmansjetter i glass ,har dere det inne ? De åtte lampearmene med transparente lysmansjetter med E14-fatninger svinger seg vakker fra lampen midte og skaper en moderne, men likevel grasil optikk. Spesielt i inngangshaller og ganger . Stakens unike uttrykk blir bare vakrere når stearinlyset.


Lysglass for kronelysstake KLAR 8×14. Disse laget jeg lys-mansjetter av.

Synes fargene var så vårlige og friske. Tredd på snora, ganske så tilfeldig. En ny versjon av lysmansjetter. Ha en nydelig helg, folkens! Glassperler kan være vakkert.


Med eller uten kreative krumspring :) Anette. Oppdaterer, vennligst vent. Ingen varer i handlevognen produkt produkter () Til kassen. Klikk her for å se alle. Design: Maria Berntsen.


Vi har mansjetter til lysestaker. Lumi lysmansjett, flat. Se vårt utvalg i nettbutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.