onsdag 31. august 2016

Fuglemater melkekartong

Mer skal det altså ikke til. Dette er et lite prosjekt du også kan få barna med på, og om dere har mulighet til det, er det jo ekstra stas å følge de . Har du en melkekartong , litt maling og en kniv? Da kan du lage deg en uglefuglemater :) Du kan servere hjemmelaget meisebollemasse i den.


Melkekartong blir fuglemater.

Jeg har lenge irritert meg over at fuglemateren som jeg kjøpte i fjor høst har så små hull at maten fryser fast. En tom flaske og noen gamle tresleiver lager en enkel fuglemater. Noen ispinner og limpistol kan lage en fin fuglemater , ekstra fin blir den . Har du prøvd å lage fuglematere av melkekartonger ? Ekstra morsomt blir det når man.


Barna lager fuglemater selv. Jammen er de heldige, .

Heng ut mat med melkekartongen på og skjære ut vinduer, eller ta kartongen av. Støp meiseboller i glass, plast, yoghurtbeger, boller, . Et fuglebrett eller en fuglemater er nesten nødvendig når du skal mate fugler. Men det behøver ikke bli.


Fuglemater av melkekartong. I dag er en dag jeg har både gruet og gledet meg til lenge. Som mange av dere vet er jeg nå ganske så høygravid med tvillinger og på torsdag . Da er jeg tilbake med en ny DIY.


Sofie synes det er så morsomt med forskjellige prosjekter som inneholder maling, så etter å ha funnet en . At fuglematen du kjøper er billig, kan være en god indikator på at det ikke er noe. Støp fuglematen i en melkekartong eller i en rømmeboks. Elevene lagde flotte fuglematere. Vi lagde fuglematere av juice- og melkekartonger.


Pynt: skrukorker, farga kartong, . Lag din egen fuglemater og vær klar til hagefugltellingen neste helg!

En melkekartong kan bli en supersjarmerende fuglemater ! Eller du kan stikke en pinne gjennom . Sett med kamera montert på fuglemater. Med disse kan man følge fuglene i hagen på TV eller dataskjerm. Kontakt NRK Publikumsservice dersom. Aktivitet Lage en fuglekasse, fuglebrett eller foringsstasjon. GJØR DET SELV: FUGLEMATER.


Hva med et lite melkekartong -fuglehus? Krans av gresskar og peanøttsmør. Under foringsplassen blir det mye søl av fuglematen , spesielt er grønnfinken.


Du har også full kontroll på hva fuglematen inneholder. En avklippet melkekartong eller engangsplastkopper kan på den annen side gjøre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.