tirsdag 23. august 2016

Eiendomsdrift

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Bransjen omfatter tjenester knyttet til forvaltning og drift av eiendoutleie av egen bolig, drift av borettslag og boligbyggelag, feiing, vaktmestertjenester, rydding, utendørs og innendørs renhol miljørensing, grunnarbeider m. Navnendringen vil ikke medføre noen vesentlige endringer av den daglige driften. Seabrokers Services er et facility management selskap i Seabrokers-gruppen med kontor i Stavanger. Eiendomsforvaltning og -utvikling.


Vårt forretningskonsept er administrasjon, eiendomsdrift og eiendomsforvaltning av næringseiendom.

Vi har ansvaret for alle kommunale bygninger, både vedlikehol renhold og nybygg. CC er lokalisert i Bø i Telemark, med primærmarked Telemark, og med økende oppdragsmengde i våre nabofylker. Vi jobber også nasjonalt på prosjektbasis med utviklingen av fremtidens boliger og boligområder. Vi er en moderne bedrift med spesialkompetanse på mange fagfelt innenfor bygg- . Avdelingen for kommunale formålsbygg har forvaltning-, drift- og vedlikeholdsansvar for en spennende og sammensatt eiendomsportefølje bestående av omlag 320.


I tillegg administrerer avdelingen innleie av lokaler der . Avdelingen har ansvar for å dekke behovet for bygninger og eiendommer til kommunale formål. Elektronisk faktura EHF.

Vi har blitt tatt godt imot av flinke folk, som er behjelpelige, effektive og fleksible. Vi kunne ikke hatt bedre, og har ikke blitt behandlet bedre, både som menneske og kunde, som det vi har blitt her. Leietaker av Sverresgate 14.


Nasjonalregnskapets tall for næringen er basert på strukturstatistikk for den samme næringen. Nortura anskaffer årlig tjenester og varer i kategorien eiendomsdrift for ca 5millioner kroner. Vi har en stor stab med egne driftsoperatører som leverer forvaltningstjenester innenfor et bredt felt. Løsning for eiendomsdrift: Enkel registrering og oppfølging av henvendelser - se selv! Tryg tilbyr forsikringer for eiendomsdrift.


Finn din bransje og se våre anbefalinger. Virksomhetens formål og verdier. Bygg- og eiendomsdrift har tre overordnede formål. Porsgrunn har et sted å bo. Vi er personer i driftslaget som gjør alt vi kan for at hverdagen til leietagere skal fungerer bra.


Bred fagkunnskap er vår verktøykasse. Lokal tilhørighet gjør at vi kan yte personlig og rask oppfølging. Alle henvendelser blir besvart fortløpende og senest innen timer. Vi ivaretar dine verdier.


RENEX kan påtar seg enkle vaktmesteroppdrag, men også drift av hele bygg.

Mens Gloppen bruker av totalbudsjettet til eiendomsdrift, bruker Hurum laveste andel i utvalget på i underkant av og landssnittet sammen med Andebu .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.