onsdag 17. august 2016

Bygga kompost

Bygga kompostbehållare för trädgården? Här hittar du information och gör det själv beskrivning med förklarande fotografier om hur du bygger en . Att samla trädgårdsavfallet i en kompostbehållare underlättar renhållningen på tomten. Som belöning får man efter en tid hinkvis med härlig svart mylla.


Byggbeskrivningar är till för dig som vill bygga i trä.

Har du inte tidigare komposterat ditt organiska avfall kan du här få en hel del tips om hur du blir självförsörjande på den jord och näring som dina växter behöver . Bygg din egen kompostbehållare för matavfall. Tips om hur du gör - Läs. Och vill man verkligen göra det ordentligt så är kompostering en. Av pallkragar kan du bygga drivbänkar men de fungera också som . Varför inte bygga denna dubbla kompost för din trädgård.


Komposten , eller den mullproducerande förmultningsstation, har löstagbara bräder . Kompost och kompostjord Även om du har en liten trädgård kan du bygga en kompost.

Börja med att välja en lämplig plats för din nya kompost. Genom att blanda om i komposten då och då luckrar du upp i kompostmaterialet. En kompost med mycket mask behöver inte röras om.


Här får du hjälp att bygga en trädgårds- kompost , med instruktioner och ritningar. Med en egen varmkompost på tomten kan du spara pengar. Du kan bygga en ganska enkel behållare själv. BYGG DIN EGEN KOMPOSTBEHÅLLARE FÖR MATAVFALL. Regler för hemkompostering av matavfall.


Kompostbehållaren skall vara skadedjurssäker , så att . Bygger man komposten av breda block bör den muras. Anlägg en stor kompost där temperatur och fukthalt lättare hålls jämn. Det går bra att anlägga. Nu är det dags att höststäda i trädgården. Rabatterna ska rensas, gräsmattan räfsas och fallfrukter slängas.


Medans jag håller på att göra iordning framsidan tänkte jag Sätta sambon på att bygga en kompost till mig men jösses vilken djungel det verkar . Har precis flyttat in i nybyggda kåken och har nu kommit i komposterings tankar.

Då jag inte är så sugen på att köpa en kompost utan vill bygga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.