torsdag 18. august 2016

Badekar med integrert armatur

Har man et frittstående badekar , kan man for eksempel ha en gulvmontert frittstående badekararmatur. Ved valg av en slik armatur er det viktig å ta hensyn til for eksempel varmekabler, ettersom disse monteres i gulvet. Et annet alternativ kan være en badekararmatur som monteres direkte på badekarkanten. Hos BilligVVS finner du et stort og varierende utvalg innen badekararmaturer.


Badekar med integrert armatur. Vi har delt inn armaturerne i forskjellige kategorier for at du enkelt kan finne det rette produktet for deg!

Samtidig er estetikken til et moderne badekar med på å løfte hele rommet, og gi det et eksklusivt preg. Hvorfor ikke anskaffe et badekar med integrert jacuzzi? Det vil sikkert flere enn deg sette pris . Leveres i hvit blank farge. Med karet følger overløpsventil, pop-up avløpventil, vannlås og fleksibel avløpslange.


Et stilig badekararmatur som fyller badekaret som et fossefall? Akkurat her finner du karkantarmatur og veggmontert badekarbatteri. Du kan finne mye tøft på Bad.

Blandebatterier til badekar omtales både som badekarbatteri , badekarsblander og badekararmatur. Les mer, så vet du mer om. Hansgrohe Ecostat Select termostat Med integrert glasshylle.


Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste hverdagsluksusen man kan unne seg. Behovene er veldig ulike. For mange er formålet med armaturen i badekaret å fylle karet med vann. Innstillelig volumbegrenser.


Må du ha dusjen integrert i badekaret påvirker det også valget ditt. Da bør du velge et som har rett rygg i den korte enden, slik at du kommer inntil dusjen. Dessuten må karet ha flate kanter slik at du kan montere på en dusjvegg med tetning nederst for å unngå vannsøl utover baderomsgulvet.


La Fleur tohulls badebatteri. Med stigerør, for frittstående montering. Optima termostatstyrt kar- og dusjbatteri. Med grepsvennlige hendelratt. Trykkbalansert termostatbatteri.


Kar- og dusjkran med svingbar tut, hånddusj og dusjslange. Kranen er ikke egnet for tilkobling til utenpåliggende vannrør. Mykje pengar med andre or og noko vi trudde kunne løysast med membran i staden.

Når eg les Tecstår det ingenting om at det MÅ vere skap. Kar uten massasje og valgt front. Se forklaring av frontvalg lengre ned på siden.


Hurricane integrert armatur med termostat og uttrekksdusj.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.