mandag 29. august 2016

Anneks med badstue

Er du på jakt etter badstue utendørs? Med stort fokus på kvalitet leverer vi badstuhytte og badstue byggesett til en rimelig pris. Byggesettene leveres uten . Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks ? Finn et ferdig byggesett til anneks hos oss og bygg drømmeannekset ditt.


På bare kvadratmeter kan du skape alt fra et snekkerparadis til en gjestehytte og en herlig badstue.

Her er seks smarte måter å innrede det . Mange norske og svenske hytteleverandører tilbyr anneks. Men du kan få både bad og badstue , sammen med soverom og eventuelt en bod. Velg en av våre modeller eller kontakt oss for å diskutere om byggesettet kan . Vi bygger egne badstuer , inne i anneks , eller inne i vanlige hytter. Vi tilbyr svartor til badstuer , skjønt andre materialer kan finnes brukt.


Ei lita, men koselig hytte som ofte innredes som anneks , badehus med badstue eller settes opp separat som jakthytte i fjellet - mulighetene er mange. Vår minste hytte og et praktisk anneks til hovedhytta eller som et lite krypinn for. Vi kan også levere et eget anneks i samme stil som hyttene.

Bad og badstue samt rommelig vindfang og hall. Vår visjon er å kunne gi muligheten for å bygge et . Vi er hagehus eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris. Her finner du informasjon om grillhytte, anneks ,bod og uthus. Bo anneks ,uthus og grillhytte. Vi har gleden av å presentere en nyere og godt vedlikeholdt hytte i Kvalsøybogen med tilhørende gjesteanneks og grillhytte med badstue , samt flotte uteplasser . Vi har bygd et anneks med integrert vedfyrt badstue.


Vi lurer på om det går an å utnytte varmen fra badstuen når vi ikke bruker den ved å montere kanaler e. Selve badstuen er på ca. Stort utvalg av anneks , sauna og garasjer. Gode priser på små hytter som kan leveres med isolasjonssett. Kan brukes som bo gjesteværelse eller badstue.


Aittaveha har et rom av 1m2. Fin bo badstue , uthus eller anneks for gjester. Vi viser deg hvor enkelt det er å bygge din egen utebadstue. Hemmeligheten ligger i et byggesett som med litt oppfinnsomhet bygges om til en badstue.


Har du spesielle ønsker i forbindelse med produksjon av et badstue produkt til deg kan du også ta kontakt med oss for å høre om spesielle tilpasninger lar seg . Anneks med soverom og badstue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.