fredag 10. juni 2016

Trapp med repo

Her ser du eksempler på en typisk 14-trinns trapp som passer til høyder mellom. Etter gjeldende forskrifter skal inntrinnet være minimum cm i ganglinjen. Ganglinjen skal ligge minst cm fra trappens ytre begrensning.

Et repos er et parti midt i en trapp eller rampe som ikke har stigning. Det kan for eksempel være en trappeavsats, eller ett flatt parti midt i et rett trappeløp. Stengt rett trapp med repo, trinn og rekkverk i oljet eik -Top wood trapper.


Trapp skal ha jevn stigning og samme høyde på opptrinn i hele trappens lengde.

Repos skal ha tilstrekkelig størrelse til å stanse fall. Våre trappetrinn og reposer finnes også i andre materialer og utførelser. Trappetrinn og reposer i pressveiset gitterrist eller A-rist. Med hovedtrapp i bygg med tilgjengelig boenhet menes den trappen som benyttes. Høyden fra gulv, repo eller trinn opp til glass må være minimum m. Repo og trappetrinn i galvanisert stål, stanset ut med spesialverktøy for å gi en overflate med godt feste.


I en trapp av Pa-So trinn går du like trygt vinter som . Vår prisbelønte modell Spill, her vist som 90° repotrapp og trinn i laminert lakkert eik. Den midtstilte vangen er malt i farge hvit, S 0502Y.

Klosstrinn er et utvidet trinn aller først i trappa. Det bidrar til å åpne trappa ut i rommet og gir en fin markering av trappestarten. Bredde og høyde i trapp skal tilpasses forventet ferdsel og transport, herunder rømning ved brann.


Det skal være repos ved høydeforskjell på mer enn m. Vi pusser opp og bytter ut denne solide trappen. Bredde på trinn utenfor rekkverk: 1cm, høyde ca 2cm, repo ca 100x2cm. Fin trapp med rustfrie trinn/ repo laget av en lokal smed. De vanligste typene trapp er rett trapp, svingtrapp i både 90° og 180°,. Dersom veranda, trapp og repos er mer enn cm over bakken, skal det være rekkverk.


Rekkverket bør være cm høyt, for trapp målt fra forkanten av trinnet. Utstyr fra profesjonell slipp for skip selges! Dette er en unik mulighet for å skaffe seg utstyr som har vært i daglig drift til en brøkdel av . Post 10: Trappeheis med sete for trapp med sving/repos - innendørs. Krav til produkt i posten: Løftekapasiteten skal være minimum 1kg og kjørehastigheten .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.