tirsdag 28. juni 2016

Terrassedør håndtak

Låshuset Sikkerhetssenter Dronningens gate 015 Oslo. Beslag for terrassedører i smijern, her kan man også få sylinder som passer. Praktisk beskyttelse i gummi som enkelt settes på håndtaket.

BufretHer finner du et stort sortiment med dørhåndtak til innerdører og ytterdører. Vi har også beslag til innerdører og ytterdører. Vinden tok tak i verandadøren, og dessverre traff dørvrideren/håndtaket gelenderet, og knakk. Som et resultat er håndtaket nå upraktisk kort, .

Ved å skifte ut til nye håndtak med lås, begrenser man muligheten for.

Terrassedør: Best og Billigst leverer din nye terrassedør/balkongdør med et standard. For termoglass, håndtak og beslag ytes også års fabrikksgaranti. Terrassedør med håndtak og låskonfi gurasjon. Terrasse – og balkongdørene innehar høy kvalitet kombinert med tidløs skjønnhet.


De fleste innbrudd skjer fra baksiden av huset. Her er arbeidsforholdene for tyven roligere. Det skal mer til å bli oppdaget, og det er ofte mye lettere å komme inn. H-balkongdør leveres 1- eller 2-fløyet med alternative brystningshøyder.


Døren har trinnløs luftestilling, som gjør at du kan låse døren i forskjellige posisjoner. Alle standarden terrassedør monteres med FIX dørvridere. Låsbare ytterdør lås med FIX håndtak og sylinder. Balkongdører/terrassedører i pvc med robuste profiler som tåler norske vintre. Dørene leveres med tre kraftige utvendige hengsler, standard håndtak på begge . Trenger reparasjon på dette så fort som mulig gjerne.


Type: Elite PVC terrassedør (utadslående). Tilbehør: Sett til terrassedør (håndtak og låsesylinder) - stk. IMG_79soverom vondt håndtak terrassedør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.