torsdag 16. juni 2016

Teppe til trappetrinn

STEGET trappetrinnsteppe 15-pk Tuftet nylon. Teppeabo - På denne siden vises teppene vi anbefaler til bruk i trapp. De er fra våre kvaliteter i ull, sisal og syntetiske stoffer.

Trappen blir ikke glatt å gå i, og små føtter lager mindre lyd på teppene. Str 64xcm + cm kant som kan brettes ned. Selvklebende innvendige trappetrinn i godkjent materiale.


Trinnene har stabil vinkel i ytterkant og er lette å legge selv.

En teppebelagt trapp gir mindre gjenskin og mykere lys. Det gjør at det er lettere å se hvor du tråkker. Den største fordelen med teppe i trappen, er at du ikke glir så lett. Om du faller så faller du også mykere enn i trapper med fliser eller glatte, . Løkkevevd syntetisk teppe med dobbeltsidig teip på undersiden.


Forny hjemmet ditt med våre behagelige tepper! Hos MAXBO finner du tepper i forskjellige former, størrelser, mønstre og materialer, som vil gi rommet en lun og . I tillegg til å være tryggere er den lyddempende faktoren også en stor fordel ved teppebelagte trapper. Vi i Teppehuset er eksperter på montering av teppe i trapp.

Vi har montert og levert tepper siden 1960. Ta kontakt for mer informasjon vedrørende produkter og . Vet det er stygt-stygt, men inntil vi får ny trapp, MÅ vi ha det. Rune Carlsen har erfart hvor glatt en trapp kan være. Jeg har ikke lyst på trappeneser og ikke løper, men teppe som kun. Flere metoder er brukt for å montere tepper i trapp, men de følgende tre . En sliten trapp kan bli som ny, men det er flere alternativer - og store.


Noen legger teppe i trappa, som kan byttes ut når det blir slitt eller man . Glatte trapper kan være livsfarlig, men med små grep kan du gjøre den sklisikker. Et teppe i trappen føre til at risikoen for å falle blir vesentlig . Gulv,Maler Ønsker anbud (evt. Befaring) for legging av teppe/løper i trapp mellom etasjer.


Har en hvit trapp som jeg vil legge teppe i. Det er trinn og den er bua, ikke rett opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.