mandag 13. juni 2016

Skarpnes dobbelkrum pris

Skarpnes har Norges tetteste takstein. Dobbelkrum er en sterk, robust takstein som passer like godt til nye som gamle hus. Vi produserer for norske forhold og garantien er års produktgaranti på tetthet, styrke og frostsikkerhet. Hos MAXBO finner du robust takstein.


Velg mellom mange forskjellige varianter. Kjøp på nett eller i butikk.

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus . Asymmetrisk form gir et levende spill i taket. Norskprodusert med års garanti. Kan legges med takvinkel fra grader. Skråstilt vannlås bidrar til meget tett tak. DOBBELKRUM NORMALSTEIN EDEL SORT.


Legg til i handleliste. Oppgi kvantum og leveringssted så regner vi tilbud.

Ant pr m Veil pris pr 1. Taket er ikke bare sikkert mot dårlig vær - det er også solid å gå på. Det er god økonomi i et tak med betongstein uansett om det gjelder en enebolig, en driftsbygning, et næringsbygg eller et helt boligfelt. Vi leverer takstein til huset ditt, over hele landet . KOMPRIMERT LEGGEANVISNING FOR PROFFEN . Leveres i følgende overflater og farger:.


Taksteinen er en dobbelkrum betongtakstein med blankt og unikt belegg med UV-filter. Det spesielle UV-filteret gjør at farge og glans holder betydelig lengre. Prisen holder vi derimot uendret – og kunden får mer . Betongstein: Benders Palema dobbelkrum takstein beh. Spør om pris med frakt og evt kranløft på . Betongtakstein produseres i enkelkrum, dobbelkrum , samt en flat variant.


Du kan velge mellom ulike. Zanda Minster – Topp kvalitet og prisbelønnet design. Liker du moderne arkitektur med rene.


Bør vi velge enkelkrum eller dobbelkrum ? Hva er forskjellen på disse to typer takstein?

Har den ene typen noen spesielle fordeler eller funksjon i forhold til den andre? Klikk for større bilde. Logg inn for å se pris og lagerstatus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.