tirsdag 28. juni 2016

Servant bad design

Servanter finnes i mange varianter og leveres i alle størrelser du kan tenke deg. Med COMO-serien kan du enkelt selv skifte farger og design på ditt bad så ofte. I inspirasjonsbloggen finner du artikler om servant og baderom.


Ofte stilte spørsmål om servant Redesign vinner designpris. En servant er et design objekt det brukes til å lage et personlig bad.

Vi har servanter som vil sette ditt personlige preg på badet. Spesialdesignet servant nøye . Selv om du bare har plass til en liten servant på badet , trenger du ikke gi avkall på design og kvalitet. Våre små servanter er laget av noen av Italias ledende . Discover latest highlights and design collections.


Ytterligere ideer til ditt bad. Vårt mål er å gjøre badet ditt til et enda bedre rom å være i. INR står for attraktiv design og detaljer som du kanskje ikke legger merke til før du drar ut skuffen.

Her kan man finne servanter og toaletter til baderom av enhver størrelse. Toalettene leveres helt ned i 43cm dybde, mens servantene finnes i en rekke design og . MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Roca bol design servant 42cm. Lind design servant thin 300.


GRØNT PÅ BADET : Har du plass, gjør du badet mye mer. Let etter morsomme, underlige servanter , for eksempel i stein. En god servant skal være funksjonell, vare lenge og være enkel å holde ren.


I tillegg er det selvsagt viktig at designet passer inn med resten av baderommet. Hva slags servant leter du etter? Gustavsberg tilbyr smale og brede servanter til alle behov. Alle med sammen gjennomtenkte design og kvalitet. Servanter og vasker til badet eller toalettet fra alle de kjente produsentene.


Klikk inn og velg din servant nå. En del av serien fra Saxe Bad. Høy kvalitet, designet og produsert i Danmark. Armatur og skap er ikke inkludert.

Modena Fliser har et stort utvalg av servanter til. Her finner du eksklusiv, elegant baderomsdesign og baderomsinnredning som er mer . NIBU lagerfører heldekkende servanter og enkeltservanter i førsteklasses porselen. Sortimentet består av ulike modeller i et tidsriktig design. Få et bad i kul dansk design til overraskende lave priser. Vi gir års garanti – og kun dagers levering!


Finn drømmebadet ditt her. Håndlaget servant i naturstein, et smykke på badet. Alle klossene fra naturlig steinhar sitt unike fargespill som gjør hver enkelt servant helt unik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.